Vår läkarmottagning finns här för att ge dig trygg, lätt tillgänglig och personlig vård. Genom att lista dig hos oss får du kontinuerlig vård av läkare som lär känna dig och din hälsobakgrund, vilket ger bättre och mer anpassade behandlingsplaner.
Ett läkarbesök kan vara aktuellt vid nya eller långvariga symtom, behov av receptförnyelse eller uppföljning av kroniska sjukdomar. Våra läkare gör en noggrann medicinsk bedömning, ordnar prover vid behov och hjälper dig vidare till rätt behandling eller specialist.
Vid besöket får du beskriva dina symtom och eventuella tidigare sjukdomar. Läkaren gör en undersökning, diskuterar behandlingsalternativ och kan skriva remiss, recept eller intyg.
Du kan få hjälp med både fysiska och psykiska besvär – allt från infektioner, allergier och smärta till stress, sömnproblem och blodtryckskontroll.
Välkommen att lista dig hos Vårdcentralen Jägersrohälsans filial i Malmö centrum!
Välkommen till Vårdcentralen Jägersrohälsan Filial Malmö Centrum! Nu finns vi även i Malmö Centrum! Vårdcentralen Jägersrohälsan Filial Malmö Centrum erbjuder samma personliga och trygga vård som vår huvudenhet – med hög tillgänglighet och ett bemötande som gör skillnad.
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Webbsida
jagersrohalsan.seTelefon