Andningsträning

Boka tid hos Fysioterapi Plus för Andningsträning.

från 520kr
25 min 520 kr, 50 min 880 kr

Genom andningsträning, så kallad breath work, på en uppvärmd brits hjälper andningsterapeuten dig att komma i kontakt med din djupandning samtidigt som du får njuta av avkoppling. Under behandlingen ges även tips och råd för att förbättra dina andningsmönster och vårda ditt andningssystem.

Maja Wieksten är specialutbildad andningsterapeut med omfattande erfarenhet inom lungsjukdomar såsom:

• KOL

• post-covid-symptom

• astma

• lunginflammation

• kronisk bronkit

• sömnapné.

Barn med återkommande luftvägsinfektioner

För föräldrer med barn som lider av återkommande luftvägsinfektioner eller kronisk bronkit erbjuder vi handledning med lekfull träning och andningsmassage för att lindra hosta och främja en hälsosammare andning för de små.

Behandling för att lindra menssmärtor

Andningsterapi kan även vara till stor hjälp för personer som lider av menssmärtor (dysmenorré), och vårt team på Fysioterapi Plus är här för att ge dig den support och behandling du behöver för att må bättre.

Välkommen att boka en behandling med andningsterapi hos Fysioterapi Plus!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Fysioterapi Plus erbjuder.

Saltsjöbaden
Fysioterapi Plus är din personliga partner för hälsa, rehab och välmående. Maja Wieksten, legitimerad fysioterapeut, driver Fysioterapi Plus i Saltsjöbaden, strax utanför Stockholm. Maja Wieksten har ett flertalet utbildningar inom lymfterapi, andningsterapi och är en certfierad STOTT pilates instruktör. Vad kan Fysioterapi Plus hjälpa dig med? Fysioterapi Plus erbjuder skräddarsydda behandlingar inom olika kategorier för att passa dina behov: Specialiserade behandlingar inom fysioterapi för att hantera och rehabilitera till exempel hälsporre och knäsmärta. Rehabiliteringsträning för att återfå rörlighet och styrka efter operationer eller skador. Andningsterapi för att förbättra andningsfunktionen och lungkapaciteten för dig med lungsjukdom eller post-covid. Lymfmassage för att lindra smärta och förbättra livskvaliteten för personer med kroniska tillstånd som IBS, astma och KOL. STOTT pilates för att stärka kroppen. Anpassade program för kvinnor, inklusive mammaträning för att stärka kroppen före och efter graviditet. Fysioterapeut Maja Wieksten arbetar tillsammans med dig för att skräddarsy behandlingar som passar dina individuella behov och mål. Hitta till Fysioterapi Plus i Nacka Du hittar kliniken på Vikingavägen 17d i Saltsjöbaden, Nacka. I vissa fall så kan även hembesök göras. Kontakta mottagningen för mer information gällande hembesök. Välkommen att boka behandling på Fysioterapi Plus!

Maria D.
13 nov, 2024
Har varit patient hos Maja i omgångar sedan flera vid behov . Hon är den bästa fysioterapeut jag har mött i mitt 80-åriga liv. Hon förenar kunskap och manuellt skicklighet med ett personlig engagemang för just mina problem. Tveka inte att kontakta henne, rekommenderar hemma varmt.
Inger M.
13 nov, 2024
Ett mycket professionellt bemötande och den bä sta träning jag kan få.

Vi jobbar här

Maja Wieksten