Besök hos psykolog

Boka tid hos Martall Psykologi för Besök hos psykolog.

1300kr

Psykisk ohälsa kan vara svårt att hantera på egen hand. Hos Martall Psykologi kan du få stöd och behandling av den kunniga psykologen Lina Bratt.

Vad gör en psykolog?

En psykolog arbetar med att utreda, diagnostisera och behandla psykiska problem och sjukdomar. Oftast sker arbetet genom individuell samtalsterapi, och handlar till stor del om att stödja, vägleda och motivera människor, så att de kan må bättre.

Det här kan Lina Bratt hjälpa dig med

Psykolog Lina Bratt kan hjälpa dig med de flesta psykiska besvär, som till exempel om du känner:

• höga krav och känslan av att inte duga

• ständiga krav och mycket självkritiska tankar

• återkommande skuld och skamkänslor

• att du hamnar i destruktiva relationer

• känner dig svartsjuk

• ofta är rädd att känna dig avvisad och övergiven av familj eller partners

• att du hamnar i negativa mönster som du själva inte lyckas bryta

• känslor av tomhet och likgiltighet

• tvångsproblematik

• stark ångest i sociala situationer

• att det är svårt att känna och förstå sig på dina egna känslomässiga reaktioner

• stress och orkeslöshet.

Tveka inte att kontakta Martall Psykologi om du behöver hjälp av en psykolog!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Martall Psykologi erbjuder.
1300 kr
1300 kr

Norrmalm
Välkommen till Martall Psykologi! Martall Psykologi drivs av psykologen Lina Bratt och mottagningen ligger centralt i Vasastan i Stockholm. Lina är legitimerad psykolog med grundläggande psykoterapitutbildning i KBT (kognitiv beteendeterapi) samt PDT (psykodynamisk terapi). Hon ser till dina unika behov och anpassar därför behandlingens utformning individuellt. All behandling sker i överensstämmelse med vetenskap och beprövad erfarenhet. Lina eftersträvar att du som patient ska få ett engagerat, varmt och förtroendeingivande bemötande. Detta kan du få hjälp med hos Martall Psykologi Psykolog Lina Bratt erbjuder: KBT Schematerapi Detta kan vara bra om du till exempel upplever besvär såsom: skuld skamkänslor rädd för avvisning känsla av tomhet. Hitta till mottagningen Behandlingen görs på individuell nivå och du kan både träffa Lina Bratt fysiskt eller online via en krypterad videotjänst. Idag sitter Lina Bratt på Sabbatsbergsvägen 6 i Stockholm. Lättast att ta sig dit med kollektivtrafik är via T-banestationen S:t Eriksplan. Så blir du patient hos Martall Psykologi Det är enkelt att bli patient hos Lina Bratt genom att skicka en förfrågan. Hon tar emot patient privat vilket innebär att man står för kostnaden själv. Du kan även om du har möjlighet få stöd från ditt försäkringsbolag.  Varmt välkommen att boka tid hos Lina Bratt på Martall Psykologi!

4.8
1 omdöme
4.8
Maria G.
17 jan, 2024
Lina har hjälpt mig på så många sätt att hitta mig själv och gett mig verktygen att må bättre och hantera saker i vardagen. Utan henne hade jag inte varit där jag är idag. Tack

Vi jobbar här

Lina Bratt