Copyright © 2026 Vården Online Sverige AB

På Svea KBT Uppsala erbjuder vi professionellt stöd för barn, ungdomar och deras familjer. Våra legitimerade psykologer har erfarenhet av att arbeta med barns och ungas psykiska hälsa och hjälper er att förstå och hantera svårigheter i vardagen.
Vi erbjuder både individuella samtal för barn och ungdomar samt familjesamtal där föräldrar och barn deltar tillsammans. Fokus ligger på att skapa trygghet, stärka relationer och hitta fungerande strategier för vardagen hemma, i skolan och i sociala sammanhang.
Oro, ångest och stress
Nedstämdhet och depression
Skolsvårigheter och frånvaro
Konflikter i familjen
Låg självkänsla eller social osäkerhet
Neuropsykiatriska svårigheter som ADHD eller autism
Hos Svea KBT Uppsala arbetar vi främst med kognitiv beteendeterapi (KBT) och andra evidensbaserade metoder, alltid anpassade efter barnets eller ungdomens behov.
Vi erbjuder korta väntetider, flexibla tider och möjlighet till både fysiska och digitala samtal.
På S:t Olofsgatan 11b på Uppsala Torg hittar du Svea KBT - en privat psykologmottagning. Här får du träffa kunniga psykologer som kan hjälpa dig när du mår psykiskt dåligt. Till mottagningen är alla välkomna - vuxna, ungdomar, barn och par. Hos Svea KBT Uppsala Torg kan du snabbt få en tid, ofta ...

Leg. Psykolog

Leg. Psykolog