1/2

Naprapatlandslaget Stockholm Vallentuna Padel

karta knapp bakgrund

StÀngselbodavÀgen 2, Vallentuna

Öppet mĂ„ndag frĂ„n 07:00

Naprapatlandslaget Stockholm Vallentuna Padel

Naprapatbehandling

Pris: 795 kr
Inga lediga tider den nÀrmaste mÄnaden

Massage

Pris: 995 kr
Inga lediga tider den nÀrmaste mÄnaden

Akupunktur

Pris: 795 kr
Inga lediga tider den nÀrmaste mÄnaden
Inga lediga tider den nÀrmaste mÄnaden
Inga lediga tider den nÀrmaste mÄnaden
Inga lediga tider den nÀrmaste mÄnaden

Har du fÄtt hÀlsporre? Naprapatlandslaget Stockholm Vallentuna Padel vet hur din fot ska behandlas, sÄ att du kan bli av med dina besvÀr.

Hur kÀnns hÀlsporre?

HÀlsporre innebÀr att man fÄr ont under hÀlen, precis i hÀlens framkant. I vissa fall kan ocksÄ senan omvandlas till ben vid infÀstningen i hÀlbenet, vilket Àr kroppens naturliga reaktion pÄ en kroniskt ökad belastning. Det de flesta mÀrker Àr att det gör ont under foten nÀr man kliver upp pÄ morgonen. Detta beror pÄ att man lÄtit foten och vristen vila under natten, och nÀr man sedan stÀller sig upp blir belastningen pÄ senan pÄtaglig.

Varför fÄr man hÀlsporre?

HĂ€lsporre uppstĂ„r pĂ„ grund av överbelastning pĂ„ ett visst omrĂ„de. Har du obalans i musklerna eller stela delar i kroppen kan det göra att krafterna inte fördelas optimalt. DĂ„ sker det en överbelastning pĂ„ en vĂ€vnad i kroppen, i detta fall hĂ€len. Du kan fĂ„ hĂ€lsporre av att du till exempel har en stel lĂ€ndrygg eller har svaga muskler i höften, vilket gör att belastningen pĂ„ dina fötter inte fördelas pĂ„ ett bra sĂ€tt. 

Behandling av hÀlsporre hos Naprapatlandslaget Stockholm Vallentuna Padel

Naprapaterna pĂ„ Naprapatlandslaget Ă€r utbildade för att behandla hĂ€lsporre pĂ„ samma sĂ€tt som andra besvĂ€r: hitta funktionsfelet i nervsystemet och Ă„tgĂ€rda detta. Naprapaten gör en analys pĂ„ din kropp genom att undersöka om du har svaga stabiliseringsmuskler i höften och fötter, och hur din rygg Ă€r. DĂ€refter tar naprapaten fram en behandling av de stela delarna utifrĂ„n analysen. Du fĂ„r ocksĂ„ övningar som du sjĂ€lv kan göra för att sedan hĂ„lla borta hĂ€lsporren. 

Har du fÄtt hÀlsporre och upplever att det pÄverkar din vardag? DÄ kan du boka en tid hos Naprapatlandslaget Stockholm Vallentuna Padel, sÄ fÄr du hjÀlp av en skicklig naprapat!

Inga lediga tider den nÀrmaste mÄnaden
Inga lediga tider den nÀrmaste mÄnaden

Om oss

VĂ€lkommen till Naprapatlandslaget Stockholm Vallentuna Padel

Naprapatlandslaget Àr vÀrldens största naprapatkedja. Mottagningen i Vallentuna ligger i den nya och frÀscha anlÀggningen Vallentuna Padel, pÄ StÀngselbodavÀgen 2. Naprapatlandslagets duktiga naprapater hjÀlper dig som har alla tÀnkbara besvÀr frÄn muskler och leder.

Naprapatlandslagets vision: bÀst pÄ behandling av muskler och leder

Redan 1998 trÀffades grundarna till Naprapatlandslaget, pÄ Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan. Det alla hade gemensamt var drömmen om att hjÀlpa mÀnniskor bli friska genom naprapati. Anledningen till att Naprapatlandslaget startades var att grundarna kÀnde att det saknades en stor aktör i branschen, och bestÀmde sig för att starta det som skulle bli vÀrldens största naprapatkedja. Idag har Naprapatlandslaget ett fantastiskt gÀng kunniga och kompetenta naprapater, som alla jobbar mot samma vision: bÀst pÄ muskel- och ledbehandling!

FĂ„ behandling av naprapat i Vallentuna, Stockholm

Hos Naprapatlandslaget Stockholm Vallentuna fÄr du behandling för besvÀr som du kÀnner i dina muskler och leder. Klinikens naprapater arbetar med mÄnga olika typer av metoder, till exempel massage, triggerpunktsbehandling, akupunktur och manipulation. Din naprapat utgÄr alltid ifrÄn dig och dina förutsÀttningar och anpassar behandlingen efter just dina behov. De flesta som söker behandling har nÄgot av följande besvÀr:

  • ryggskott
  • ont i knĂ€t
  • ont i höften
  • tennisarmbĂ„ge
  • hĂ€lsporre
  • migrĂ€n
  • huvudvĂ€rk
  • ischias
  • ont i ryggen
  • diskbrĂ„ck.

Hitta till Naprapatlandslaget i Vallentuna

Mottagningen hittar du i den nya anlÀggningen Vallentuna Padel, pÄ StÀngselbodavÀgen 2 i Vallentuna. En naprapat hos Naprapatlandslaget finns hÀr för dig - direkt nÀr du behöver hjÀlp!

Varmt vÀlkommen att boka tid hos Naprapatlandslaget Stockholm Vallentuna Padel, för hjÀlp med muskler och leder!

Informationen uppdaterades 15:11 - 24 maj, 2023

Omdömen frÄn patienter

VĂ„rdkvalitet
0 av 5
TillgÀnglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vÄrdgivare har inga omdömen Àn. Var den första att lÀmna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

MĂ„ndag - Fredag:07:00 - 19:00

Telefonnummer

010-768 1# ## Visa nummer
Loading map

Relaterade kategorier