1/2

Naprapatlandslaget Stockholm Vallentuna Padel

karta knapp bakgrund

Stängselbodavägen 2, Vallentuna

Öppet måndag från 07:00

Naprapatlandslaget Stockholm Vallentuna Padel

Naprapatbehandling

Pris: 795 kr
Inga lediga tider den närmaste månaden

Massage

Pris: 995 kr
Inga lediga tider den närmaste månaden

Akupunktur

Pris: 795 kr
Inga lediga tider den närmaste månaden
Inga lediga tider den närmaste månaden
Inga lediga tider den närmaste månaden
Inga lediga tider den närmaste månaden

Har du fått hälsporre? Naprapatlandslaget Stockholm Vallentuna Padel vet hur din fot ska behandlas, så att du kan bli av med dina besvär.

Hur känns hälsporre?

Hälsporre innebär att man får ont under hälen, precis i hälens framkant. I vissa fall kan också senan omvandlas till ben vid infästningen i hälbenet, vilket är kroppens naturliga reaktion på en kroniskt ökad belastning. Det de flesta märker är att det gör ont under foten när man kliver upp på morgonen. Detta beror på att man låtit foten och vristen vila under natten, och när man sedan ställer sig upp blir belastningen på senan påtaglig.

Varför får man hälsporre?

Hälsporre uppstår på grund av överbelastning på ett visst område. Har du obalans i musklerna eller stela delar i kroppen kan det göra att krafterna inte fördelas optimalt. Då sker det en överbelastning på en vävnad i kroppen, i detta fall hälen. Du kan få hälsporre av att du till exempel har en stel ländrygg eller har svaga muskler i höften, vilket gör att belastningen på dina fötter inte fördelas på ett bra sätt. 

Behandling av hälsporre hos Naprapatlandslaget Stockholm Vallentuna Padel

Naprapaterna på Naprapatlandslaget är utbildade för att behandla hälsporre på samma sätt som andra besvär: hitta funktionsfelet i nervsystemet och åtgärda detta. Naprapaten gör en analys på din kropp genom att undersöka om du har svaga stabiliseringsmuskler i höften och fötter, och hur din rygg är. Därefter tar naprapaten fram en behandling av de stela delarna utifrån analysen. Du får också övningar som du själv kan göra för att sedan hålla borta hälsporren. 

Har du fått hälsporre och upplever att det påverkar din vardag? Då kan du boka en tid hos Naprapatlandslaget Stockholm Vallentuna Padel, så får du hjälp av en skicklig naprapat!

Inga lediga tider den närmaste månaden
Inga lediga tider den närmaste månaden

Om oss

Välkommen till Naprapatlandslaget Stockholm Vallentuna Padel

Naprapatlandslaget är världens största naprapatkedja. Mottagningen i Vallentuna ligger i den nya och fräscha anläggningen Vallentuna Padel, på Stängselbodavägen 2. Naprapatlandslagets duktiga naprapater hjälper dig som har alla tänkbara besvär från muskler och leder.

Naprapatlandslagets vision: bäst på behandling av muskler och leder

Redan 1998 träffades grundarna till Naprapatlandslaget, på Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan. Det alla hade gemensamt var drömmen om att hjälpa människor bli friska genom naprapati. Anledningen till att Naprapatlandslaget startades var att grundarna kände att det saknades en stor aktör i branschen, och bestämde sig för att starta det som skulle bli världens största naprapatkedja. Idag har Naprapatlandslaget ett fantastiskt gäng kunniga och kompetenta naprapater, som alla jobbar mot samma vision: bäst på muskel- och ledbehandling!

Få behandling av naprapat i Vallentuna, Stockholm

Hos Naprapatlandslaget Stockholm Vallentuna får du behandling för besvär som du känner i dina muskler och leder. Klinikens naprapater arbetar med många olika typer av metoder, till exempel massage, triggerpunktsbehandling, akupunktur och manipulation. Din naprapat utgår alltid ifrån dig och dina förutsättningar och anpassar behandlingen efter just dina behov. De flesta som söker behandling har något av följande besvär:

  • ryggskott
  • ont i knät
  • ont i höften
  • tennisarmbåge
  • hälsporre
  • migrän
  • huvudvärk
  • ischias
  • ont i ryggen
  • diskbråck.

Hitta till Naprapatlandslaget i Vallentuna

Mottagningen hittar du i den nya anläggningen Vallentuna Padel, på Stängselbodavägen 2 i Vallentuna. En naprapat hos Naprapatlandslaget finns här för dig - direkt när du behöver hjälp!

Varmt välkommen att boka tid hos Naprapatlandslaget Stockholm Vallentuna Padel, för hjälp med muskler och leder!

Informationen uppdaterades 15:11 - 24 maj, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:07:00 - 19:00

Telefonnummer

010-768 1# ## Visa nummer
Loading map

Relaterade kategorier