Funderar du på intimkirurgi? Hos Estetiska Institutet hjälper vi dig att känna dig trygg genom hela processen.
Det finns olika anledningar till att man överväger intimkirurgi. Många upplever att de inre blygdläpparna är för stora eller asymmetriska, vilket kan orsaka obehag eller påverka självkänslan. Andra vill minska volymen på venusberget för att uppnå en mer balanserad kroppsprofil.
Oavsett skäl utgår vi alltid från dina önskemål och förutsättningar. Vårt mål är att hjälpa dig uppnå ett naturligt resultat som du känner dig bekväm och nöjd med. Våra erfarna kirurger finns här för att besvara dina frågor och ge dig all information du behöver för att fatta ett välgrundat beslut.
På Estetiska Institutet erbjuder vi följande ingrepp inom intimkirurgi:
Blygdläppsplastik: Detta ingrepp utförs för att minska storleken på de inre blygdläpparna och skapa bättre symmetri. Många väljer detta av både estetiska och funktionella skäl.
Fettsugning av venusberget: Genom att avlägsna överflödigt fett kan man få ett mer diskret och balanserat utseende på venusberget.
För att säkerställa högsta möjliga komfort utförs samtliga ingrepp under narkos.
En konsultation hos oss ger dig möjlighet att i lugn och ro diskutera dina tankar och förväntningar. Vi går igenom hur ingreppet går till, vad du kan förvänta dig under läkningsprocessen och svarar på alla dina frågor.
Välkommen att boka en tid på Estetiska Institutet – vi finns här för dig genom hela resan!
Överläkare, Specialist i Plastikkirurgi, medicine doktor
Överläkare, Specialist i Plastikkirurgi och Allmänkirurgi