Om du funderar på näsplastik kan Estetiska Institutet hjälpa dig att uppnå det utseende och den harmoni du önskar.
Näsan är ansiktets mest framträdande del och har stor inverkan på hur vi ser ut och uppfattas av andra. Många överväger näsplastik för att de upplever att näsan är oproportionerlig, asymmetrisk eller för iögonfallande. Andra vill återskapa näsans utseende efter en skada eller förbättra dess funktion.
Oavsett din anledning så utgår vi alltid från dina önskemål och förutsättningar. Målet är att skapa en balanserad och naturlig profil som harmoniserar med resten av ditt ansikte. Våra erfarna kirurger går noggrant igenom vad som kan göras för att uppnå just ditt önskade resultat.
Hos Estetiska Institutet erbjuder vi olika typer av näsplastik, anpassade efter dina behov:
Förändring av nästippen: Här fokuserar vi på att justera brosket i nästippen för att skapa en mer definierad eller proportionerlig form. Detta är ett mindre ingrepp som ofta utförs under lokalbedövning.
Omformning av näsryggen: Vid mer omfattande korrigeringar arbetar vi med näsbenet och brosket i nässkiljeväggen. Detta kan inkludera att räta ut en krokig näsa, minska en puckel eller justera näsans bredd. Dessa ingrepp utförs vanligtvis under narkos för högsta möjliga komfort.
Funktionell förbättring: Förutom estetiska ändringar kan vi även förbättra näsans funktion, exempelvis om du har andningssvårigheter på grund av en sned nässkiljevägg.
Alla våra näsoperationer utförs med precision och omsorg, och snitten placeras så att eventuella ärr blir diskreta och nästan osynliga med tiden.
Under konsultationen går vi igenom dina förväntningar och diskuterar vilka möjligheter som finns. Kirurgen undersöker din näsa och förklarar vilka åtgärder som krävs för att uppnå det bästa resultatet. Vi går även igenom läkningsprocessen och vad du kan förvänta dig under återhämtningen.
Välkommen att boka en tid på Estetiska Institutet – vi finns här för att guida dig genom hela processen, från första konsultation till slutligt resultat!
Överläkare, Specialist i Plastikkirurgi, medicine doktor
Överläkare, Specialist i Plastikkirurgi och Allmänkirurgi