Behandling av hälsporre

Naprapatlandslaget Umeå

karta knapp bakgrund

Residensgatan 1, Umeå

Öppet idag till 17:00

Naprapatlandslaget Umeå

Massage

Pris: 995 kr

Akupunktur

Pris: 795 kr

Har du fått ont under hälen? Misstänker du att du kan ha fått hälsporre? Då kan vi på Naprapatlandslaget Umeå hjälpa dig.

Vad innebär hälsporre?

Om du får ont under hälen, precis i hälens framkant, så kan det vara hälsporre. Det kan ibland bli så att senan omvandlas till ben vid infästningen i hälbenet, vilket är en vanlig reaktion från kroppen när man utsatts för en kroniskt ökad belastning. Många märker av det genom att gör ont under foten så fort när man kliver ur sängen upp på morgonen. Vad beror det på? När man låter foten och vristen vila under natten så blir belastningen extra påtaglig när man sedan ställer sig upp.

Vad är anledningen till att man får hälsporre?

Man kan få hälsporre när man överbelastar ett visst område i sin kropp. Om du upplever obalans i dina muskler eller att vissa delar av din kropp är stela, så finns det risk att krafterna inte fördelas optimalt. I detta fall sker då en överbelastningen på en vävnad i kroppen som påverkar hälen. Har du en stel ländrygg eller svaga muskler i höften kan det vara en orsak till att belastningen på dina fötter inte fördelas på ett bra sätt och att det är därför du fått hälsporre.

Vår behandling för hälsporre

Våra duktiga naprapater på Naprapatlandslaget Umeå behandlar din hälsporre med samma utgångsläge som för andra besvär: vi undersöker var funktionsfelet ligger i ditt nervsystem och åtgärdar det. Genom att analysera din kropp kan vi undersöka din rygg och ifall du har svaga stabiliseringsmuskler i höften och fötter. Efter det väljer vi en behandling som passar dig bäst. Du får också övningar som du kan göra själv för att hålla borta hälsporren.

Har du fått hälsporre och vill åtgärda det? Boka då en tid hos våra naprapater hos Naprapatlandslaget Umeå!

Om oss

Varmt välkommen till Naprapatlandslaget Umeå!

Naprapatlandslaget är världens största Naprapatkedja. I Umeå hittar du vår klinik på Residensgatan 1a. Här träffar du kunniga naprapater som hjälper dig med alla tänkbara besvär från muskler och leder.

Historien bakom Naprapatlandslaget Umeå

När Naprapatlandslagets grundare träffades på Scandinavian College Of Manual Medicine/Naprapathögskolan redan 1998, hade vi alla en gemensam dröm om att hjälpa människor bli friskare genom naprapati. Vi märkte att det saknades en stor aktör inom branschen, och därför startade vi Naprapatlandslaget. Idag är vi ett unikt gäng duktiga naprapater som tillsammans jobbar för vår vision: bäst på muskel- och ledbehandling!

Få hjälp med dina besvär

Naprapatlandslaget Umeå kan hjälpa dig med behandling för en rad olika besvär från muskler och leder, exempelvis:

  • Ont i ryggen
  • Diskbråck
  • Tennisarmbåge
  • Ont i knät
  • Ont i höften
  • Hälsporre
  • Migrän
  • Ryggskott
  • Huvudvärk
  • Ischias

Behandlingen anpassas alltid efter just dina behov och vi arbetar med flera olika metoder, som till exempel manipulation, mobilisering, triggerpunktsbehandling, massage, stretching, och akupunktur.

Hitta till Naprapatlandslaget Umeå

Naprapatlandslagets lokaler ligger på Residensgatan 1a, i Residensparken i centrala Umeå. Parkeringsplatser finns i närheten.

Sök hjälp för dina muskler och leder hos oss på Naprapatlandslaget Umeå redan idag!

Informationen uppdaterades 11:14 - 23 mar, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 17:00

Telefonnummer

090-77 1#### Visa nummer
Loading map

Relaterade kategorier