Behandling av hälsporre

Hälsporre är ett vanligt besvär som kan vara mycket smärtsamt. Hos Muskelcentrum Västerås kan vi hjälpa dig med behandling!Så känner du igen...

Boka tid hos Muskelcentrum Västerås för Behandling av hälsporre.

från 830kr

Så känner du igen hälsporre

Hälsporre kännetecknas av smärta under hälen, precis i hälens framkant. Oftast märker man av att det gör ont när man kliver ur sängen på morgonen och sätter ner foten. Anledningen till det är ett belastningen på senan blir mer påtaglig efter nattens vila.

Därför uppstår hälsporre

Om du har en obalans i musklerna eller är stel i vissa delar av kroppen, kan inte krafterna fördelas optimalt. Det leder till en överbelastning, i det här fallet på hälen. Hälsporre kan till exempel uppstå till följd av en stel ländrygg eller svaga muskler i höften, som gör att belastningen på dina fötter blir ojämn.

Behandling av hälsporre hos Muskelcentrum Västerås

När du kommer till någon av våra skickliga naprapater börjar vi med att identifiera funktionsfelet i nervsystemet, för att kunna åtgärda det. Vi tittar specifikt på om du har svaga stabiliseringsmuskler i fötterna eller höften, och undersöker din rygg. Utifrån denna analys tar vi fram en behandling som är unikt anpassad efter dig, och ger dig dessutom övningar som du själv kan göra för att undvika att problemen med hälsporre kommer tillbaka igen.

Vill du få hjälp med din hälsporre? Boka en tid hos Muskelcentrum Västerås, så hjälper vi dig!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Muskelcentrum Västerås erbjuder.
08.40Tis 10/6
fr.770 kr
08.40Tis 10/6
750 kr

Västerås
Varmt välkommen till Muskelcentrum Västerås! I centrala Västerås, på Vasagatan 34, hittar du Muskelcentrum Västerås. Här arbetar legitimerade naprapater som kan hjälpa dig med både akuta och långvariga besvär kopplat till rörelseapparaten. Vårt mål är att hitta orsaken bakom dina besvär, så att vi kan ta fram en behandling som fungerar för just dig. Vi hjälper dig att bli av med din smärta för gott! Om Muskelcentrum Muskelcentrum är en av Sveriges största naprapatverksamheter och har kliniker i Uppsala, Gävle, Västerås och Sigtuna. Våra erfarna naprapater har specialiserad kunskap inom olika belastningsskador, som till exempel arbetsrelaterade besvär och idrottsskador. Vi har dessutom avtal med en rad olika elitlag och gör internationella uppdrag inom svenska landslag. Det här kan vi på Muskelcentrum Västerås erbjuda Vi hjälper dig med alla sorters besvär som kommer från muskler, skelett och leder. Vanliga besvär som vi behandlar är: Ryggskott Nackspärr Huvudvärk Hälsporre Ischias Tennisarmbåge Smärta i axlar och skuldror Löparknä. O BS! Speciell taxa gäller på helger. Läs mer om priser här. Hitta till kliniken Muskelcentrum Västerås ligger i trevliga lokaler på Vasagatan 34, precis invid Västerås stadsbibliotek. Om du åker kollektivt till oss är närmsta busshållplats Rudbecksgatan. Om du istället väljer att ta bilen finns det parkering att tillgå i anslutning till kliniken. Välkommen att boka en tid hos Muskelcentrum Västerås, och bli av med dina besvär!

Måndag
Tisdag