Det finns flera olika metoder för att behandla åderbråck. Vi på Åderbråcksklinikerna Västerås använder oss av de moderna och mest effektiva teknikerna.
Vi på Åderbråcksklinikerna kan ta bort alla typer av åderbråck. Vi använder oss av skonsamma, effektiva tekniker som inte ger några ärr. Behandlingen sker under lokalbedövning och vi erbjuder alla behandlingsformer:
För att uppnå bästa resultat används ibland en kombination av flera metoder.
För att avgöra vilken behandlingsmetod som är bäst för just dig, börjar vi på Åderbråcksklinikerna alltid med att göra en ultraljudsundersökning av dina åderbråck. På så sätt kan vår kärlkirurg se omfattningen av åderbråcken, hur djupliggande de är och vad de har för karaktär. Har du behandlats för åderbråck tidigare är detta särskilt viktigt att veta. När ultraljudsundersökningen är färdig får du svara på frågor kring dina besvär och slutligen får du ett behandlingsförslag av kirurgen.
Hur mycket din behandling kostar beror helt på vilken metod som används och hur omfattande behandlingen är. Därför får du alltid ett individuellt pris, utifrån undersökningen som kärlkirurgen gör. I priset ingår en efterkontroll med ultraljud, och vi erbjuder garanti vid behandling av stamvenen, vilket är den ven som oftast behandlas med laser och som är orsak till åderbråcken.
Välkommen till Åderbråcksklinikerna Västerås för behandling av åderbråck!