Åderbråck på benen är ett vanligt besvär som drabbar många. Åderbråcksklinikerna Västerås kan hjälpa dig med undersökning och behandling av åderbråck.
Åderbråck uppstår ofta på underbenen, och ser ut som blå, knöliga upphöjningar under din hud. Åderbråcken består av blodkärl som vidgats och slingrar sig. Åderbråck är, för vissa, ett rent estetiskt problem, medan det för andra ger besvär som smärta, svullnad, sår och eksem.
Åderbråcksklinikerna är ledande inom åderbråcksbehandling och använder sig av moderna tekniker för att behandla alla typer av åderbråck. Våra effektiva och skonsamma behandlingar lämnar inte några ärr på patienten. Metoder som vi använder är ultraljud, laser, lim och skum, som ibland kombineras. De flesta åderbråck är enkla att behandla, och ingreppet utförs under lokalbedövning.
Priset för behandlingen beror på vilken metod som används och hur omfattande ingreppet är. Efter att vår kärlkirurg undersökt dig får du ett individuellt pris, utifrån den behandling som rekommenderas för just dina besvär. I priset ingår alltid en efterkontroll hos kärlkirurg, och vi erbjuder garanti vid behandling av stamvenen, vilket är den ven som oftast behandlas med laser och som är orsak till åderbråcken.
Tveka inte att boka tid hos Åderbråcksklinikerna Västerås redan idag!