Åderbråck på benen

Boka tid hos Åderbråcksklinikerna Västerås för Åderbråck på benen.

Åderbråck på benen

Åderbråck på benen är ett vanligt besvär som drabbar många. Åderbråcksklinikerna Västerås kan hjälpa dig med undersökning och behandling av åderbråck.

Var uppstår åderbråck?

Åderbråck uppstår ofta på underbenen, och ser ut som blå, knöliga upphöjningar under din hud. Åderbråcken består av blodkärl som vidgats och slingrar sig. Åderbråck är, för vissa, ett rent estetiskt problem, medan det för andra ger besvär som smärta, svullnad, sår och eksem.

Behandla dina åderbråck hos Åderbråcksklinikerna Västerås

Åderbråcksklinikerna är ledande inom åderbråcksbehandling och använder sig av moderna tekniker för att behandla alla typer av åderbråck. Våra effektiva och skonsamma behandlingar lämnar inte några ärr på patienten. Metoder som vi använder är ultraljud, laser, lim och skum, som ibland kombineras. De flesta åderbråck är enkla att behandla, och ingreppet utförs under lokalbedövning.

Vad kostar en åderbråcksbehandling?

Priset för behandlingen beror på vilken metod som används och hur omfattande ingreppet är. Efter att vår kärlkirurg undersökt dig får du ett individuellt pris, utifrån den behandling som rekommenderas för just dina besvär. I priset ingår alltid en efterkontroll hos kärlkirurg, och vi erbjuder garanti vid behandling av stamvenen, vilket är den ven som oftast behandlas med laser och som är orsak till åderbråcken.

Tveka inte att boka tid hos Åderbråcksklinikerna Västerås redan idag!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Åderbråcksklinikerna Västerås erbjuder.

Västerås
Hos Åderbråcksklinikerna Västerås får du trygg, skonsam och effektiv behandling Varmt välkommen till oss på Åderbråcksklinikerna i Västerås! Hos oss får du alltid träffa kunniga och erfarna specialister inom åderbråck. Vi behandlar alla typ av åderbråck med hjälp av de senaste teknikerna, vilket gör behandlingen skonsam och effektiv. Om Åderbråcksklinikerna Åderbråcksklinikerna är ledande specialister inom åderbråcksbehandling i Norden och utför över 3000 behandlingar varje år. Idag har vi totalt 22 st kliniker, varav 15 st finns på olika orter i Sverige. Du kan besöka oss i: Stockholm Malmö Göteborg Norrköping Södertälje Gävle Uppsala Karlstad Jönköping Östersund Örebro Västerås Kalmar Halmstad Umeå Åderbråcksklinikerna i Västerås Du hittar vår mottagning i Västerås på Kopparbergsvägen 18. Vi hjälper dig med konsultation, undersökning och behandling av både åderbråck och ådernät. Välkommen till oss på Åderbråcksklinikerna Västerås!

4.6
4.8
Anna W.
28 mar, 2024
Mycket nöjd med bemötande och behandling. För tidigt att se något resultat, men jag tror det blir bra.
4.5
Eila H.
29 apr, 2022
För tidigt att se hur det blir ännu men blir säkert bra