Behandling av tennisarmbåge

Om du har drabbats av tennisarmbåge kan du vända dig till oss på Smood Hyllie för hjälp!Hur känns tennisarmbåge?Tennisarmbåge ger besvär med...

Boka tid hos Smood Hyllie för Behandling av tennisarmbåge.

810kr
Studentpris: 710 kr. Jourpris på helger: 1110kr.

Hur känns tennisarmbåge?

Tennisarmbåge ger besvär med smärta på utsidan av armbågen, som strålar ner mot handen. Det kan uppstå när du sträcker ut armen helt, vrider underarmen eller böjer upp handleden. Det är också vanligt att känna av en molande vilovärk.

Varför får man tennisarmbåge?

Tennisarmbåge uppstår när muskulaturen i underarmen blivit överbelastad på grund av upprepade, enformiga rörelser. Därför är det vanligt vid racketsporter, som padel och tennis, men du kan också få tennisarmbåge om du har väldigt ensidiga arbetsuppgifter.

Så behandlar Smood Hyllie tennisarmbåge

Vi på Smood Hyllie kan hjälpa dig när du har drabbats av tennisarmbåge. När du kommer till oss får du börja med att berätta om dina besvär. Efter det gör vi en noggrann undersökning och ställer diagnos, så att vi kan hitta en lämplig behandling. Behandlingen anpassas efter dig och syftar till att du ska bli av med dina akuta besvär, och att förebygga så att besvären inte kommer tillbaka i framtiden.

Boka tid hos Smood Hyllie i Malmö, så hjälper vi dig när du drabbats av tennisarmbåge!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Smood Hyllie erbjuder.
fr.810 kr
fr.810 kr

Hyllievång
Varmt välkommen till Smood Hyllie! Hos oss på Smood Hyllie i Malmö kan du få hjälp med alla tänkbara besvär som kommer från dina muskler och leder. Vi som arbetar på kliniken är legitimerade naprapater och har mångårig erfarenhet av att diagnostisera och behandla patienter. Det är viktigt för oss att hitta den bakomliggande orsaken till dina besvär, så att du inte får tillbaka besvären i framtiden.  Vårt mål är att få dig smärtfri - inte bara för stunden, utan för all framtid. Smood har även två andra mottagningar i Malmö, Smood City och Smood Västra Hamnen . Det här kan vi hjälpa dig med Vi behandlar både långvariga och akuta besvär från rörelseapparaten, som till exempel: Nackspärr Ryggskott Hälsporre Tennisarmbåge Huvudvärk Löparknä Hitta till Smood Hyllie Du hittar oss på Mässgatan 2 i Malmö, längst ner i byggnaden The Edge. Om du åker kollektivt till kliniken kan du antingen ta buss 8, 33 eller 6. Du kan även åka tåg till Hyllie station. Om du väljer att ta bilen till oss finns det både parkeringsplatser utanför kliniken, och i parkeringshuset i Mässhällen.  Välkommen att boka tid hos oss på Smood Hyllie i Malmö!