Behandling av hälsporre

Hälsporre är ett vanligt besvär som kan vara mycket smärtsamt. Hos Smood Hyllie kan vi hjälpa dig med behandling!Så känner du igen hälsporre...

Boka tid hos Smood Hyllie för Behandling av hälsporre.

810kr
Studentpris: 710 kr. Jourpris på helger: 1110kr.

Så känner du igen hälsporre

Hälsporre kännetecknas av smärta under hälen, precis i hälens framkant. Oftast märker man av att det gör ont när man kliver upp ur sängen på morgonen och sätter ner foten. Anledningen till det är ett belastningen på senan blir mer påtaglig efter nattens vila.

Varför uppstår hälsporre?

Om du har en obalans i musklerna eller är stel i vissa delar av kroppen, kan inte krafterna fördelas optimalt. Det leder till en överbelastning, i det här fallet på hälen. Hälsporre kan till exempel uppstå till följd av en stel ländrygg eller svaga muskler i höften, som gör att belastningen på dina fötter blir ojämn.

Behandling av hälsporre hos Smood Hyllie

När du först kommer till oss börjar vi med att identifiera funktionsfelet i ditt nervsystem, för att kunna åtgärda det. Vi tittar specifikt på om du har svaga stabiliseringsmuskler i fötterna eller höften, och undersöker din rygg. Utifrån denna analys tar vi fram en behandling som är unikt anpassad efter dig, och ger dig dessutom övningar som du själv kan göra för att undvika att problemen med hälsporre kommer tillbaka igen.

Vill du få hjälp med din hälsporre? Boka en tid hos Hyllie Smood i Malmö, så hjälper vi dig!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Smood Hyllie erbjuder.
fr.810 kr
fr.810 kr

Hyllievång
Varmt välkommen till Smood Hyllie! Hos oss på Smood Hyllie i Malmö kan du få hjälp med alla tänkbara besvär som kommer från dina muskler och leder. Vi som arbetar på kliniken är legitimerade naprapater och har mångårig erfarenhet av att diagnostisera och behandla patienter. Det är viktigt för oss att hitta den bakomliggande orsaken till dina besvär, så att du inte får tillbaka besvären i framtiden.  Vårt mål är att få dig smärtfri - inte bara för stunden, utan för all framtid. Smood har även två andra mottagningar i Malmö, Smood City och Smood Västra Hamnen . Det här kan vi hjälpa dig med Vi behandlar både långvariga och akuta besvär från rörelseapparaten, som till exempel: Nackspärr Ryggskott Hälsporre Tennisarmbåge Huvudvärk Löparknä Hitta till Smood Hyllie Du hittar oss på Mässgatan 2 i Malmö, längst ner i byggnaden The Edge. Om du åker kollektivt till kliniken kan du antingen ta buss 8, 33 eller 6. Du kan även åka tåg till Hyllie station. Om du väljer att ta bilen till oss finns det både parkeringsplatser utanför kliniken, och i parkeringshuset i Mässhällen.  Välkommen att boka tid hos oss på Smood Hyllie i Malmö!