Hos oss på Smood Hyllie i Malmö kan du få hjälp med alla tänkbara besvär som kommer från dina muskler och leder. Vi som arbetar på kliniken är legitimerade naprapater och har mångårig erfarenhet av att diagnostisera och behandla patienter. Det är viktigt för oss att hitta den bakomliggande orsaken till dina besvär, så att du inte får tillbaka besvären i framtiden.
Vårt mål är att få dig smärtfri - inte bara för stunden, utan för all framtid. Smood har även två andra mottagningar i Malmö, Smood City och Smood Västra Hamnen.
Vi behandlar både långvariga och akuta besvär från rörelseapparaten, som till exempel:
Nackspärr
Ryggskott
Hälsporre
Tennisarmbåge
Huvudvärk
Löparknä
Du hittar oss på Hyllie Boulevard 21 i Malmö. Fyrtornet hittar du precis utanför Emporia vid torget och det finns gott om parkeringsmöjligheter i området, inklusive parkeringshuset i Emporia. Smood Hyllie finns på fjärde våningen och huset har ett inpasseringssystem där du använder din mobiltelefon, så kom ihåg att ta med den. Du tar dig enkelt till oss med alla tänkbara färdmedel. Om du kommer med buss så ska du ta buss 8, 33 eller 6 och du kan även ta dig via tågförbindelse till Hyllie station, precis intill Fyrtornet!
Välkommen att boka tid hos oss på Smood Hyllie i Malmö!
Inga omdömen ännu. Bli den första att berätta om din upplevelse!
Webbsida
smood.se