Akut tandvård - för dig över 19 år

Boka tid hos Smile Helsingborg för Akut tandvård - för dig över 19 år.

Akut tandvård - för dig över 19 år

Har du fått akuta besvär med tänderna? Då kan du söka hjälp hos oss på Smile Helsingborg! Observera att du bara kan boka denna behandling om du är över 19 år.

Akut tandvård i Helsingborg - vi hjälper dig så snabbt vi kan

Vi kan alla råka ut för problem med tänderna som behöver åtgärdas snabbt. Kanske rör det sig om en tand som är infekterad, en krona som lossnat, skadade tänder eller tandvärk. Oavsett vilket så kan vi på Smile Helsingborg erbjuda dig en tid snabbt!

Kontakta oss på Smile Helsingborg för att boka din akuttid!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Smile Helsingborg erbjuder.
06.10Ons 11/6
08.30Tis 17/6
08.40Mån 23/6
12.00Tis 24/6

Helsingborg
Välkommen till Smile Helsingborg! I vackra Helsingborg, i ljusa lokaler på Drottninggatan 62, hittar du Smile Tandvård. Med många års erfarenhet inom tandvården erbjuder våra tandläkare, tandhygienister och ledande specialister trygg och modern vård anpassad efter dina behov. Här får du komplett tandvård som gör skillnad! Behandlingar på Smile Helsingborg Allmäntandvård Akut tandvård Estetisk tandvård Specialisttandvård Tandblekning Tandimplantat Barn- och ungdomstandvård Tandreglering med Invisalign Vi erbjuder tandvård inom flera specialistområden. Vi har personal med specialiteter inom tandlossning, tandreglering, rotbehandlingar och käkkirurgi. Akut tandvård när du behöver Har du drabbats av akut tandvärk eller varit med om en olycka som orsakat skada på dina tänder? Då finns vi här. Vi erbjuder akut tandvård med kort varsel när du behöver det som mest. Familjetandvård när den är som bäst Smile Helsingborg erbjuder tandläkare för barn och ungdomar. Hela familjen är välkommen och alla kan självklart gå till samma tandläkare. Vi erbjuder tandvård för barn och ungdomar helt kostnadsfritt upp till 19 års ålder. Behöver du hjälp att lista ditt barn hos oss är du varmt välkommen att vända dig till oss på Smile Tandvård Helsingborg så hjälper vi dig med det samt att hitta en passande tid för besöket. Det är enkelt att hitta till Smile Helsingborg Smile Tandvård ligger centralt i Helsingborg på Drottninggatan 62. Det centrala läget gör det enkelt att ta kollektivtrafiken. Önskar du hellre ta bilen finns goda parkeringsmöjligheter, bland annat i Sundsgaraget på Sundstorget. Kontakta oss på Smile i Helsingborg för att boka tid redan idag

Smile Helsingborg har fått mycket beröm för sin utmärkta service och snabba akuttider. Många patienter lyfter fram den professionella och omtänksamma personalen som särskilt bra på att lugna nervösa patienter. Kliniken har också stor erfarenhet och flera rapporterar om bra resultat efter tandreglering. Dock har några patienter upplevt problem med tandproteser och höga kostnader, samt otrevligt bemötande från en del av personalen och bristande garanti för behandlingar.
Professionell och omtänksam personal
Lugnar nervösa patienter
Stor erfarenhet
Bra resultat efter tandreglering
Otillfredsställande tandprotes
Dyr behandling
Otrevligt bemötande
Inga garantier för behandling
akut tandvård, estetisk tandvård, barn och ungdomar
*Sammanfattat från Google (8), Hitta (3) & Vården (2).

1.3
Peter E.
11 maj, 2023
Otrevliga och dåliga tandläkare. Gå inte hit. Finns många andra bra tandläkare att välja på.
1.5
Marcus A.
7 mar, 2022
Varit och lagat samma tand två gånger på mindre än tre veckor. Samt att när tandläkaren kulle ta bort tandsten så tog hon samtidigt sönder två tänder som jag fick boka ännu en tid för att laga. Inte nog med det så är dom otrevliga, både tandläkare och platschef.

Måndag
Tisdag