Invisalign - för dig över 23 år
1/5

Smile Helsingborg

1.25 av 5
(2 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Drottninggatan 62, Helsingborg

Öppet i morgon från 07:30

Smile Helsingborg

Akut tandvård - för dig över 23 år

Du får ett kostnadsförslag.
Inga lediga tider den närmaste månaden

Vi på Smile Helsingborg erbjuder tandreglering med den osynliga tandställningen Invisalign. Observera att du bara kan boka denna behandling om du är över 23 år.

Hur går en behandling med Invisalign på Smile Helsingborg till?

Med hjälp av en skanner tar tandläkaren fram tandskenor som är utformade efter dina tänder. Skenorna är gjorda av plast och syns därför inte. Som en del av behandlingen ingår regelbundna återbesök var sjätte till åttonde vecka för att kontrollera behandlingens effektivitet. Under varje återbesök får du nya justerade tandskenor, vilket gör att tänderna flyttas mer och mer för varje gång du byter skena. Du får nya tandskenor tills dina tänder har uppnått önskat resultat.

Hur använder man Invisalign?

Det är viktigt att du använder dina tandskenor dygnet runt för att behandlingen ska vara så effektiv som möjligt. Du ska alltså använda dem både på dagtid och på nattetid. Den enda gången du kan ta ur skenorna är när du ska äta, borsta tänderna eller använda tandtråd.

Invisalign före och efter

De flesta börjar se resultat redan inom några veckor. Vissa är klara med behandlingen redan efter 6 månader, men det beror på hur dina tänder ser ut från början. För att uppnå bäst resultat är det viktigt att du använder tandskenorna dygnet runt.

Varmt välkommen att boka tid hos oss på Smile Helsingborg för rådgivning kring Invisalign!

Om oss

Välkommen till Smile Helsingborg!

I vackra Helsingborg, i ljusa lokaler på Drottninggatan 62, hittar du Smile Tandvård. Med många års erfarenhet inom tandvården erbjuder våra tandläkare, tandhygienister och ledande specialister trygg och modern vård anpassad efter dina behov. Här får du komplett tandvård som gör skillnad!

Behandlingar på Smile Helsingborg

  • Allmäntandvård

  • Akut tandvård

  • Estetisk tandvård

  • Specialisttandvård

  • Tandblekning

  • Tandimplantat

  • Barn- och ungdomstandvård

  • Tandreglering med Invisalign

Vi erbjuder tandvård inom flera specialistområden. Vi har personal med specialiteter inom tandlossning, tandreglering, rotbehandlingar och käkkirurgi.

Akut tandvård när du behöver

Har du drabbats av akut tandvärk eller varit med om en olycka som orsakat skada på dina tänder? Då finns vi här. Vi erbjuder akut tandvård med kort varsel när du behöver det som mest.

Familjetandvård när den är som bäst

Smile Helsingborg erbjuder tandläkare för barn och ungdomar. Hela familjen är välkommen och alla kan självklart gå till samma tandläkare. Vi erbjuder tandvård för barn och ungdomar helt kostnadsfritt upp till 23 års ålder. Behöver du hjälp att lista ditt barn hos oss är du varmt välkommen att vända dig till oss på Smile Tandvård Helsingborg så hjälper vi dig med det samt att hitta en passande tid för besöket.

Det är enkelt att hitta till Smile Helsingborg

Smile Tandvård ligger centralt i Helsingborg på Drottninggatan 62. Det centrala läget gör det enkelt att ta kollektivtrafiken. Önskar du hellre ta bilen finns goda parkeringsmöjligheter, bland annat i Sundsgaraget på Sundstorget.

Kontakta oss på Smile i Helsingborg för att boka tid redan idag

Informationen uppdaterades 09:41 - 13 jun, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
1 av 5
Tillgänglighet
1.5 av 5
Lokal och hygien
1.5 av 5
Information
1 av 5
1.25 av 5

Baserat på 2 omdömen

Spontant omdöme
11 maj, 2023

Otrevliga och dåliga tandläkare. Gå inte hit. Finns många andra bra tandläkare att välja på.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
7 mar, 2022

Varit och lagat samma tand två gånger på mindre än tre veckor. Samt att när tandläkaren kulle ta bort tandsten så tog hon samtidigt sönder två tänder som jag fick boka ännu en tid för att laga. Inte nog med det så är dom otrevliga, både tandläkare och platschef.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag:07:30 - 18:00
Tisdag:07:00 - 16:00
Onsdag:07:30 - 18:00
Torsdag:07:30 - 17:00
Fredag:07:30 - 16:00

Telefontider

Måndag:07:30 - 18:30
Tisdag:07:30 - 16:30
Onsdag:07:30 - 18:30
Torsdag:07:30 - 16:30
Fredag:07:30 - 15:30

Telefonnummer

042-12 1# ## Visa nummer

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier