Stötvågsbehandling
null
1/4

Joylife Enköping

karta knapp bakgrund

Kungsgatan 69E, Enköping

Öppet idag till 19:00

Joylife Enköping

Naprapati

Pris: 820 kr

Massage

Pris från: 730 kr

Kiropraktik

Pris: 820 kr

Stötvågsbehandling är en av de behandlingar du kan få hos oss på Joylife Enköping.

Hur fungerar stötvågsbehandling?

Vid stötvågsbehandling genererar en så kallad applikator tryckvågor som med en given frekvens och kraft bearbetar den skadade vävnaden. Genom att bidra till ökad metabolisk aktivitet i cellen samt förbättrad blodcirkulation stimulerar behandlingen läkning av den skadade vävnaden.

Stötvågsbehandling är en skonsam metod

Nuförtiden är stötvågsbehandling ofta den rekommenderade metoden inom ortopedmedicin. Detta eftersom du som patient då slipper både kortisoninjektioner och kirurgi. Dessutom klarar vävnaden belastning snabbare, vilket i sin tur gör att du slipper tidskrävande rehabilitering och/eller en lång viloperiod.

Hör av dig till oss på Joylife Enköping för att boka tid för stötvågsbehandling!

Om oss

Välkommen till Joylife Enköping!

Joylife är ett rikstäckande nätverk av legitimerade naprapater, kiropraktorer och massörer. Vi är Sveriges största företag inom vår bransch. Vår klinik i Enköping hittar du på Kungsgatan 69E på Enköpings lasarettsområde.

Vi har vårdavtal med Region Uppsala.

Vilka behandlingar erbjuder vi på Joylife?

Vi som jobbar på Joylife Enköping är utbildade terapeuter och kan erbjuda behandlingar inom naprapati, kiropraktik och massage. Behandlingarna individanpassas alltid efter dig som patient, vilket gör att de blir extra effektiva.

Vanliga problem som du kan få hjälp med

Alla våra terapeuter har många års erfarenhet inom sina respektive områden och behandlar hela kroppen. Några av de vanligaste problemen du kan få hjälp med är:

  • Ryggsmärtor
  • Nacksmärtor
  • Axelsmärtor
  • Musarm
  • Idrottsskador
  • Huvudvärk

Hos Joylife Enköping kan du känna dig trygg

Joylife är Sveriges största företag i sin bransch och våra terapeuter är legitimerade och certifierade. Vi arbetar med välbeprövade metoder, och behandlingen anpassas alltid efter dina behov. Vid ditt första besök hos oss gör vi en noggrann undersökning och ställer diagnos, och tar sedan fram en behandlingsplan som vi tillsammans jobbar efter. Eftersom vi på Joylife Enköping använder oss av ultraljud vid våra undersökningar kan vi göra en mer exakt diagnosticering, samtidigt som du får en mer effektiv behandling.

Välkommen till Joylife Enköping för att se vad modern kiropraktik, naprapati och massage kan göra för just dig. Joylife - vi får dig att må bättre!

Informationen uppdaterades 13:22 - 22 maj, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:07:00 - 19:00

Telefontider

Dygnet runt.

Telefonnummer

070-6000 ### Visa nummer

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier