Hos Vanish Laser & Hudklinik kan du få hjälp med att ta bort leverfläckar, födelsemärken och hudutväxter med hjälp av laser.
Innan någon behandling påbörjas gör vi alltid en noggrann undersökning enligt Cancerförbundets riktlinjer ABCDE. Om vi bedömer att det finns maligna fläckar hänvisar vi till sjukvården för analys och eventuell operation. Ibland kan vi även avråda från behandling av ofarliga fläckar, om vi bedömer att det finns risk att behandlingen lämnar ett fult märke.
Vi använder oss av laser för att ta bort leverfläckar, vilket är en mycket effektiv metod. Behandlingen koncentreras på själva fläcken och området runt omkring behandlas inte, vilket gör att läkningen går snabbare och man undviker ärrbildning.
När det gäller leverfläckar och hudflikar så ger vi dig ett fullborttagningspris, efter att du har skickat ett fotografi på området som ska behandlas eller varit på konsultation hos oss. Detta innebär att priset täcker alla de behandlingar som krävs för att det behandlade området ska bli så fint som möjligt och du ska känna dig nöjd.
Välkommen till Vanish Laser & Hudklinik!
Hudlaserspecialist
Diplomerad hudterapeut