ClearLift bygger upp din hud och elasticitet på djupet vilket resulterar i stramare hud och minskning av rynkor.
ClearLift Alma Lasers har utvecklat den första fraktionerade icke-ablativa Q-Switchade lasern vilket gör den effektivare än konkurrerande behandlingar då den tränger djupare ner i huden under epidermis. Det gör tekniken optimal för behandling av åldersrelaterade hudåkommor inklusive rynkor, fina linjer, solskador, ojämn hudton och slapp hud.
Laserbehandlingen skapar ett kontrollerat dermalt sår under huden samtidigt som överhuden lämnas intakt. Processen stimulerar tillväxt av nytt kollagen samt och åtstramning av hudvävnaden. Behandlingen är säker och effektiv även för tunna och känsliga hudområden som ansikte, hals och dekolletage. ClearLift-behandlingen passar alla hudtyper och du kan återgå till normala aktiviteter direkt efter sessionen.
Hos Vanish Laser & Hudklinik använder vi ClearLift för att behandla vanliga ålderstecken på huden som exempelvis slapp hud på hals och kinder, och finare rynkor och linjer i ansiktet. Vi brukar rekommendera 3-5 behandlingar för att uppnå ett bra resultat.
Välkommen till Vanish Laser & Hudklinik för mer information!
Hudlaserspecialist
Diplomerad hudterapeut