PRP / PRF

Vill du få en uppfräschad och föryngrad hud i ansiktet? Vanish Laser & Hudklinik erbjuder behandling med PRP / PRF. Vad är PRP och ...

Boka tid hos Vanish Laser & Hudklinik för PRP / PRF.

från 1500kr

Vad är PRP och PRF?

PRP (Platelet Pich Plasma) och PRF (Platelet Rich Fibrin) är behandlingar där din egen blodplasma används för att föryngra huden i ditt ansikte. Genom en PRP/PRF-behandling stimuleras produktionen av elastin och kollagen, vilket är de ämnen som gör huden elastisk och fyllig, och din hud får ett ordentlig uppfräschning.

Behandling med PRP och PRF

När du behandlas med PRP / PRF tas ett blovprov, som centrifugeras för att separera blodplasman. Plasman injiceras sedan i de områden som du önskar behandla. Ett behandlingstillfälle tar ungefär 30-45 minuter, och behandlingen är 100 % naturlig.

Varmt välkommen till Vanish Laser & Hudklinik i Malmö!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Vanish Laser & Hudklinik erbjuder.
fr.1500 kr
fr.2500 kr
fr.750 kr
fr.1495 kr
Pris efter konsultation
fr.395 kr

Gamla Staden
Vi önskar dig varmt välkommen till oss på Vanish Laser & Hudklinik! I trivsamma lokaler erbjuder vi en rad olika skönhetsbehandlingar, med fokus på laser. Alla behandlingar utförs av utbildad personal med lång erfarenhet, och du kan känna dig trygg med den behandling du får hos oss. Våra behandlingar Vi erbjuder behandlingar inom många olika områden, som till exempel permanent hårborttagning tatueringsborttagning (även kosmetiska tatueringar) IPL-behandling mot acne injektionsbehandlingar behandling av ärr och missfärgningar (efter piercing) borttagning av leverfläckar och hudflikar behandling av ytliga blodkärl tandblekning borttagning av Fordyce spots (ögonregionen, förhud) ​hudslipning och ärrkorrigering med Fraxellaser behandling av rodnad (Rosacea, acneärr, ärrbildning) ​borttagning av penila papler. Certifierad Säker klinik Vi har en Säker klinik-certifiering, vilket innebär en extra trygghet för dig som kund. För att få certifieringen krävs att all personal har genomgått en specifik utbildning som säkerställer att de som genomför behandlingarna har kunskap och kompetens, och att all utrustning som används är CE-godkänd. En extra trygghet är också att certifieringen innebär att en patient- eller behandlingsskadeförsäkring finns, om något problem skulle uppstå i samband med behandling. Följ oss i sociala medier! Vill du se mer av vad vi på Vanish Laser & Hudklinik erbjuder? Följ oss gärna på Facebook och Instagram ! Vi önskar dig varmt välkommen till oss på Vanish Laser & Hudklinik!

Vanish Laser & Hudklinik uppfattas av många som en professionell och trygg klinik med utbildad personal som erbjuder ett brett utbud av skönhetsbehandlingar. Flera patienter är särskilt nöjda med stora resultatförbättringar och ett varmt bemötande. Några upplever dock problem med kommunikation och oförutsägbara behandlingsprocesser, samt att kostnaderna kan vara höga.
Professionellt bemötande
Problem med kommunikation
Oförutsägbara behandlingsprocesser
Höga kostnader
skönhetsbehandlingar, permanent hårborttagning, tatueringsborttagning
*Sammanfattat från Google (19).

4.9

Diplomerad hudterapeut

Kimia
Kimia

Leg. sjuksköterska

Övriga tider enligt överenskommelse.