Personlig träning

Boka tid hos Access Rehab Sjöstaden Stockholm för Personlig träning.

830kr

Behöver du hjälp att komma igång med träningen? Eller vill du ta din träning till nästa nivå? Vi på Access Rehab Sjöstaden Stockholm hjälper dig!

Personlig träning hos Access Rehab

Oavsett om du är nybörjare eller mer avancerad kan du boka tid med en personlig tränare på Access Rehab Sjöstaden Stockholm. Vi hjälper dig att ta fram ett träningspass anpassat just för dig. Ett träningspass hos oss kan genomföras inomhus eller utomhus, och kan bestå av styrketräning med skivstång och hantlar, eller vara inriktat på löpning med löpteknik och intervallträning i fokus. Du och dina önskemål är vår prioritet. Målet med passet är att ge dig en plan för hur du så småningom kan fortsätta träningen på egen hand.

Välkommen att boka tid med en personlig tränare hos Access Rehab Sjöstaden Stockholm, och kom igång med din träning på riktigt!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Access Rehab Sjöstaden Stockholm erbjuder.
09.40Imorgon
fr.710 kr
Inga lediga tider den närmaste månaden
1010 kr

Södermalm
Har du besvär med muskler eller leder? Till vår klinik i Hammarby Sjöstad kan du vända dig och få snabb hjälp när du har ont. Om Access Rehab På Access Rehab arbetar naprapater, sjukgymnaster, kiropraktorer och massörer med en aktiv, modern och evidensbaserad vård. Då företaget har funnits på marknaden sedan 2008, finns det många års erfarenhet samlad på våra kliniker i Stockholm, Falun och Karlskrona. Vi lägger mycket stor vikt vid bemötandet av våra patienter, för att alla ska känna sig trygga och väl omhändertagna. Access Rehab satsar på ständig kompetensutveckling och vidareutbildning. Det ska också vara enkelt för dig som patient att besöka oss – fysiskt eller online. Hos oss finns inga långa köer eller krav på remiss, och du kan använda din sjukvårdsförsäkring då vi har samarbetsavtal med de flesta försäkringsbolagen. Du som har ett friskvårdsbidrag är också välkommen att boka en massage eller en TPT-timme. Vad kan vi hjälpa dig med? Våra professionella terapeuter erbjuder hjälp vid alla typer av smärt- och överbelastningsbesvär samt kvinnohälsa. Du kan bland annat få vård för: ryggsmärta nackspärr knäproblem huvudvärk artros hälsporre tennisarmbåge idrottsskador Kvinnohälsa hos Access Rehab Sjöstaden Stockholm Hos Access Rehab Sjöstaden Stockholm kan du få vägledning i rehabilitering, träning och hantering av besvär som drabbar kvinnor. Vi lyssnar och tar hänsyn till din specifika situation, och därefter sätter vi ihop ett program med träning och behandling som är anpassat efter just dig. Vi kan erbjuda bland annat: avslappning/smärtlindring vid spänd bäckenbotten träning av svag bäckenbotten träning vid inkontinensbesvär träning efter kejsarsnitt smärtlindrande behandling för endometrios graviditetsmassage Hitta till oss Du hittar vår mottagning på Hammarby Allé 150, cirka 3 minuters promenad från tvärbanan, hållplats Sickla Kaj. Kliniken ligger på våning 9 i ljusa, fina lokaler med utsikt över både Stockholm och Hammarbybacken. Varmt välkommen till Access Rehab Sjöstaden Stockholm!

Access Rehab Sjöstaden i Stockholm erbjuder mycket kunnig personal med ett trevligt bemötande. Patienterna får snabbt tid och behandlas professionellt, utan att känna sig påtvingade extra köp. Utsikten från väntrummet bidrar till en positiv vistelse. Det finns dock några kommentarer om att kliniken kan förbättra sitt förtroende hos patienter.
Snabbt att få tid
Bra bemötande
Professionell behandling
Fantastisk utsikt
Behov av fler stjärnor
Ingen merförsäljning
Förbättra förtroende
muskler, leder, idrottsskador, kvinnohälsa
*Sammanfattat från Google (21).

Mikaela B.
18 sep, 2023
Supernöjd med gravidmassage hos Johanna!
Ingrid L.
22 mar, 2023