Massage

Boka tid hos Naprapat Doktorerna, Farsta för Massage.

650kr

Våra massörer arbetar med klassisk massage för att göra spända och värkande muskler mjuka och smidiga igen. Vi erbjuder massage både på klinikerna och på er arbetsplats.

Om klassisk svensk massage

En relativt kraftig massage där massören bearbetar huden och musklerna både ytligt och på djupet. Den metod som oftast avses när man bara säger massage. Massören använder sig av knådningar, tryck och strykningar.

Ökar rörligheten, mjukar upp spända och stela muskler, ger avslappning och stärker immunförsvaret.

Massage har en rad positiva fysiska och mentala effekter:

Ökar blodcirkulationen i musklerna
Gör spända muskler mjuka och elastiska
Stärker immunförsvaret
Motverkar stress
Ökar vår koncentrationsförmåga
Motverkar spänningar vid smärttillstånd
Har en avslappnande och läkande effekt
Ökar välbefinnandet

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Naprapat Doktorerna, Farsta erbjuder.

Farsta
Naprapat Doktorernas klinik i Farsta ligger i ljusa fina lokaler i Farsta Centrum. Kliniken grundades 1995. Hos oss är det personliga omhändertagandet högt prioriterat. Vi hjälper dig hela vägen; från diagnos till behandling och förebyggande vård. Naprapat Doktorerna är experter på rygg-, led- och muskelbesvär. Vår målsättning är att du ska slippa dina besvär och må bra. Med vår samlade kunskap och långa erfarenhet som naprapater hjälps vi åt för att hitta rätt åtgärder för just dig. Våra naprapatmottagningar Vi har idag sju mottagningar i Stockholmsområdet: Bromma City Farsta Flemingsberg Huddinge Rönninge Skärholmen Varmt välkommen till Naprapat Doktorerna du också! Du kan enkelt boka din tid online, genom att klicka på BOKA. Det går också bra att ringa oss, eller mejla till farsta@naprapatdoktorerna.se

Naprapat Doktorerna i Farsta erbjuder professionell och hjälpsam vård för rygg-, led- och muskelbesvär. Många patienter upplevde snabb och effektiv smärtlindring samt ett vänligt bemötande. Några uppskattade även de tilldelade övningarna. Dock förekom enstaka problem med bokningar och behandlingens innehåll. Trots dessa små brister är kliniken varmt rekommenderad av många.
Professionell vård
Snabb behandling
Bra bemötande
Rekommenderas starkt
Fick effektiva övningar
Fick fel behandling
Bokningsproblem
Inte hjälpt på standardfall
rygg-, led- och muskelbesvär, akut smärta
*Sammanfattat från Vården (18) & Google (12).

4.8
Sara G.
29 apr, 2025
Har fått fantastiskt bra hjälp!
Kunigunda M.
11 feb, 2023