Copyright © 2026 Vården Online Sverige AB

Stötvågbehandling kallas även för shockwave therapy. Behandling med stötvåg är en vetenskapligt förankrad metod som ger en god effekt på skador och besvär i muskler och senor.
Stötvågsbehandling påskyndar läkningsprocessen och är en behandling utan biverkningar.
Stötvågsbehandling kan ibland upplevas något smärtsam. Men behandlingen är snabb och normalt känner man inget efter behandlingen.
Naprapat Doktorernas klinik i Skärholmen var bland de första i Sverige att använda stötvågsbehandling. Vi har använt metoden sedan 2005 och har således lång samlad erfarenhet av dessa behandlingar.
Naprapat Doktorernas klinik i Farsta ligger i ljusa fina lokaler i Farsta Centrum. Kliniken grundades 1995. Hos oss är det personliga omhändertagandet högt prioriterat. Vi hjälper dig hela vägen; från diagnos till behandling och förebyggande vård.
Naprapat Doktorerna är experte...
Naprapat

Leg. naprapat
Leg. naprapat
Dipl. akupunktör
Webbsida
naprapatdoktorerna.seTelefon
En naprapatbehandling utförs för att du ska få hjälp med besvär som lett till ömma och/eller stela leder och muskler. En naprapat…
Våra massörer arbetar med klassisk massage för att göra spända och värkande muskler mjuka och smidiga igen. Vi erbjuder massage både på…
Akupunktur är en behandlingsmetod som använts inom den traditionella kinesiska medicinen i tusentals år. Till Sverige kom metoden på…

När du har njursten kan du ha ont i njurarna men även andra symtom som till exempel förändrade toalettvanor och blod i urinen.

Stötvågsbehandling är en metod för smärtlindring och påskyndad läkning som passar dig som har ont i en muskel eller en sena.