Bli fri från glasögon och kontaktlinser – gör ett linsbyte hos Vårda Ögon!

Bli fri från glasögon och kontaktlinser – gör ett linsbyte hos Vårda Ögon!

Är du trött på glasögon och kontaktlinser? Du vet väl att du kan göra ett linsbyte för att slippa dem för gott? Vårda Ögon är en av de mest erfarna klinikerna inom området, och har genomfört linsoperationer sedan 1999. Här kan du läsa mer om vad de erbjuder!

1 december 2023 kl 08:03

Linsbyte passar bäst för dig som är över 45 år, när linsen oftast har förlorat sin naturliga förmåga att anpassa synen till olika avstånd. Med ett linsbyte kan du bli av med alla vanliga synfel, som till exempel

  • närsynthet
  • översynthet
  • ålderssynthet
  • astigmatism.

Hur går ett linsbyte till?

Vid en linsoperation byts din lins ut mot en konstgjord lins, som har en annan brytning än din ursprungliga. Ingreppet görs i lokalbedövning och tar bara 10-15 minuter. Operationen är helt smärtfri och du ser oftast bra efter bara ett par dagar. En annan fördel med linsoperation är att du blir immun mot gråstarr, en sjukdom som är mycket vanlig bland äldre och som gör ögats lins grumlig.

Vad kostar det att göra ett linsbyte hos Vårda Ögon?

Linsbyte kostar lite olika, beroende på vad du byter till för typ av lins. De vanligaste är så kallade multifokala linser, som gör att du ser skarpt på både långt och nära håll. Hos Vårda Ögon kostar ett linsbyte med multifokala linser 64 900 kr, med möjlighet till delbetalning per månad. De erfarna kirurgerna hos Vårda kan hjälpa dig att hitta rätt linser för dig, så om du är nyfiken på att göra ett linsbyte är du välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Därför ska du välja Vårda Ögon för ditt linsbyte

Vårda Ögon började med linsbyten redan 1999, vilket gör dem till en av de mest erfarna klinikerna i landet. Tack vare sin långa erfarenhet kan deras skickliga kirurger hjälpa till att välja den lins som passar bäst för just dig. De erbjuder också en trygghetsgaranti på alla linsbytesoperationer, som gäller i 5 år.

Du hittar Vårda Ögons kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Halmstad. Tveka inte att boka en kostnadsfri konsultation redan idag!