Öppet måndag från 07:30

Capio Fysio Ystad, Ystad

Aulingatan 22a, Ystad

ANNONS

Capio Fysio Ystad, Ystad

Vi är en resursenhet till Capio Novakliniken Marinan Ystad. På Capio Fysio Ystad är vi inriktade främst på besvär ifrån kroppens muskler och leder. Till oss kan man söka med akuta och/eller långvariga smärttillstånd. Exempel på tillstånd som du kan söka hjälp för är: idrotts- och motionsskador, rygg- och nackbesvär, huvudvärk, artros och graviditetsrelaterade besvär. Vi har även olika projekt för specifika patientgrupper som drivs i samarbete med vårdcentral. Sjukgymnasterna/fysioterapeuterna på Capio Fysio Ystad är stolta över: sin breda och höga kompetens, tillgången till ett topputrustat gym, den höga patientnöjdheten och den evidensbaserade fokuseringen på träning som ett effektivt behandlingsalternativ.

Informationen uppdaterades 09:08 - 18 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag : 07:30 - 20:00
Fredag : 07:30 - 17:00
Lördag : 09:00 - 14:00
Söndag : 14:00 - 17:00

Telefontider

Måndag - Torsdag : 07:30 - 20:00
Fredag : 07:30 - 17:00
Lördag : 09:00 - 14:00
Söndag : 14:00 - 17:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.