Öppet idag från 08:00

Herrgärdet Distriktssköterskemottagning

Karlsgatan 17A, Västerås

ANNONS

Herrgärdet Distriktssköterskemottagning

Hos oss kan du få hjälp med bedömningar och råd vid olika sjukdomstillstånd samt om hälsa och livsstil. Vi gör också omläggningar och tar bort stygn, ger injektioner och vaccinationer samt utför blodtryckskontroller och öronspolningar. Det finns specialistutbildade distrikssköterskor som kan stötta dig som har astma, KOL, diabetes, demens, högt blodtryck eller inkontinens. Vårdcentralen har även två diplomerade tobaksavvänjare. Du kan få de vanligaste resevaccinationerna hos oss. För våra seniorer har vi en nystartat Seniormottagning. Hit kan du som har fyllt 75 år eller du som är anhörig till någon äldre vända dig för rådgivning när hälsan börja svikta (ej akuta sjukdomsfall). Du får då träffa vår seniorsköterska som går igenom ett riskformulär och efter det kan erbjuda dig det stöd som du kan behöva. Det kan till exempel vara en Fast vårdkontakt på mottagningen. För att komma i kontakt med vår seniorsköterska ring 021-17 41 55 måndag, tisdag och fredag kl 08:00-09:00, onsdag, torsdag kl 9:00-9:30

Informationen uppdaterades 17:02 - 26 nov, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.