Närhälsan Ulricehamn vårdcentral logo

Närhälsan Ulricehamn vårdcentral

Välkommen till oss! Vi har en stabil bemanning med lång yrkeserfarenhet, vilket innebär kontinuitet och kvalitet för dig som patient. Vi erbjuder: Distriktsläkarmottagning (även invärtesmedicin och geriatrik, Distriktssköterskemottagning, Telefonrådgivning, Barnavårdscentral (BVC), Diabetesmottagning, Hjärta/kärlmottagning, Astma/KOLmottagning Psykolog, Laboratorium med såväl extern som intern provtagning, Tillgång till rehabenhet med sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Verksamhetschef Emelie Klasson, tfn 0737-236395. emelie.klasson@vgregion.se

Informationen uppdaterades 05:14 - 22 apr, 2025

Här kan du se omdömen som Närhälsan Ulricehamn vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

Vårdcentral (BT), Provtagningsverksamhet, öppen vård, Vaccination mot covid-19, Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin

Närhälsan Ulricehamn vårdcentral ger blandade intryck enligt recensioner. Några patienter berömmer det goda omhändertagandet och snabba återkontakten. Däremot upplever många otrevligt bemötande, långa väntetider och svårigheter med att boka tid. Detta har lett till frustration för vissa, medan enstaka patienter fortfarande ser fördelar med klinikens tjänster.
Otrevligt bemötande
Lång väntetid
Svår tidbokning
Missad återkoppling
Bra omhändertagande
Vänligt mottagande
Återkontakt snabb
Diabetesvård, geriatrik, astma/KOL behandling
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (78) & Google (31).

1.2
1.3
Elvis Z.
24 jun, 2025
Jag har försökt i flera dagar att komma i kontakt med dem eftersom jag behöver en tid hos läkaren. I två veckor har ingen svarat på mina meddelanden. Idag ringer jag och bokar en telefontid kl.11, nu är det nästan kl.13 och ingen har fortfarande ringt mig. Det är katastrof. Man måste sitta vid telefonen i flera timmar och vänta på deras “fantastiska” samtal. Frågan är om de ens kommer att ringa. Det här är verkligen skamligt.
Dino T.
21 mar, 2024
Har fått buksmärta i 3 månader sedan jag var i kontakt med vårdcentralen. Man får som tips remiss till Borås efter att man har väntat på deras telefon 4 timmar. Dålig hygien, ej kunniga och ej trevliga personaler.