5
(1)
Öppet i morgon från 08:00

Närhälsan Fjällbacka vårdcentral, Fjällbacka

Nestorsvägen 2, 457 40, Fjällbacka

ANNONS

Närhälsan Fjällbacka vårdcentral, Fjällbacka

Vi erbjuder Specialister i allmän medicin. Vi har även tillgång till hjärtspecialist. Vårdcentralen har specialsjuksköterskor inom diabetes, astma KOL och hjärta-kärl. Sjuksköterska med specialkompetens inom äldrepsykiatri och demensvård. Distriktssköterskemottagning i Fjällbacka och Hamburgsund. Vi utför vaccinationer, sjöfartsintyg och körkortsintyg. Provtagning. Vi har nära samarbete med Familjecentral och Ungdomsmottagning samt Distriktssjukgymnast. Leg. psykoterapeut. Fotvårdsspecialist. Distriktsköterska som utför hälsoprofiler. Kvällar och helger hänvisas till Närhälsan Tanumshede jourcentral. Agnetha Wingstedt, verksamhetschef Tel. 0705776692

Informationen uppdaterades 17:02 - 13 jan, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

2 jan, 2019 Ulla Gunberg skrev:

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.