5
(2)
Öppet måndag från 08:00

Nya Närvården, Hoting och Strömsund

Telegatan 8C,833 51 HOTING

ANNONS

Nya Närvården, Hoting och Strömsund

Nya Närvårdens primärvårdsverksamheter finner du centralt belägna i Hoting och Strömsund. Samtliga våra medarbetare har hög kompetens och lång erfarenhet. Våra kompetenser finns inom allmänmedicinska området med fasta läkare, distriktssköterskemottagning, mödrahälsovård, barnhälsovård, diabetessjuksköterska, sjukgymnastik och psykosocial enhet. Nya närvården är granskad och godkänd av Region Jämtland Härjedalen och ingår i Hälsovalet.

Informationen uppdaterades 17:02 - 17 nov, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 2 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

19 dec, 2019 John-Erik W. skrev:

Tja. Opererades (nervbana armbågen) Ö-sund efter besök Hoting och remiss. Allt bara funkat snabbt och enligt vad som föreskickats. Tog nyss bort stygnen. Om än sköterskan fann stygnen "hemliga" löste hon det snabbt och jag kan inte vara mer än nöjd. Kanske idealiserar jag, förväntande mig? DOCK! Allt så snabbt och proffsigt! Allt sedan jag besökte "vårdcentralen" Hoting, till OP och uppföljning.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

19 sep, 2017 Carina skrev:

Helt fantastiskt

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.