3.5
(3)
Öppet idag från 08:00

Huddinge vårdcentral

Paradistorget 4,plan 2,HUDDINGE

ANNONS

Huddinge vårdcentral

Information om årliga influensan:Se www.huddingevardcentral.se På Huddinge vårdcentral finns: \- Husläkarmottagning \- Husläkarjour \- Distriktssköterskemottagning \- Hemsjukvård \- Barnavårdscentral \- Psykosociala teamet \- Fotsjukvård \- Röntgen \- Laboratorium För mer info, var god se www.huddingevardcentral.se Vi är en godkänd Astma-/KOL-mottagning. Läs mer om Astma-/KOL-mottagning i Stockholms läns landsting på nedanstående länk: http://www.1177.se/Stockholm/Regler-och-rattigheter/Astma-KOL-mottagning-i-Stockholm/

Informationen uppdaterades 09:03 - 28 okt, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Snittbetyg

3.5 / 5

Baserat på 3 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

22 okt, 2020 Marianne S. skrev:

Har vid flera tillfällen begärt att få Märta Kron som tagit hand om mig och jag känner mig trygg med henne. Alla på vårdcentralen är så enormt trevliga och snälla! Stort tack!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

18 sep, 2020 Sophie L. skrev:

Jag fick visserligen ingen tid förrän tre veckor framöver, men jag vet inte riktigt om man kan förvänta sig bättre i Corona-tider. Jag fick träffa Hanna och det var det bästa läkarbesöket jag haft någonsin.

Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Vårdkvalitet

27 aug, 2020 Hedy V. skrev:

Information
Lokal och hygien
Tillgänglighet
Vårdkvalitet

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.