Närhälsan Sjöbo vårdcentral logo
Vårdcentral

Närhälsan Sjöbo vårdcentral

Välkommen till oss! Vi erbjuder: Läkarmottagning med specialister i allmänmedicin DistriktssköterskemottagningSpecialistsköterskemottagningar: Barnavårdscentral Hjärta-kärlmottagning Diabetesmottagning Provtagning Samtalsmottagning Astma och KOL-mottagning Vaccinationsmottagning

Aktuell information

Vaccinera dig mot TBE. Kontakta oss för att boka tid antingen via E-tjänster, chatt eller telefon. Alla är välkomna oavsett listning. OBS! Från och med 2025-06-09 har vi ändrade öppettider. Vi har öppet mellan klockan 07:00-16:00 under sommaren.

Informationen uppdaterades 11:12 - 9 jun, 2025

Här kan du se omdömen som Närhälsan Sjöbo vårdcentral har fått i Nationella Patientenkäten.

77%

Distriktssköterskeverksamhet, Allmänmedicin, Vaccination mot covid-19, Provtagningsverksamhet, öppen vård, Vårdcentral (BT)

Roswitha N.
25 jun, 2020
BRA 👏🏻👏🏻👏🏻
Ulla
15 jan, 2019
Bästa Dr Annika Edström.Sympatisk och kunnig.Bra personal ,sympatiska och har alltid trevligt bemötande.