Avd 27, Södertälje Sjukhus AB

Lagmansvägen 15, hus 18 plan 5, Södertälje

ANNONS

Avd 27, Södertälje Sjukhus AB

Välkommen till Avd 27, en allmängeriatrisk vårdavdelning för vård av multisjuka äldre. Vi utreder, behandlar och rehabiliterar patienter med nedsatt funktionsförmåga och med flera pågående sjukdomar. Patienterna kommer till oss från akutmottagningen, andra avdelningar på sjukhuset eller direkt från hemmet med remiss från primärvården eller vår egen mottagning. Genom ett nära samarbete med mottagningen för multisjuka äldre har de patienter som är inskrivna där, möjlighet att läggas in direkt på Avdelning 27 vid behov av sjukhusvård.

Informationen uppdaterades 09:29 - 28 okt, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.