Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Neurorehabteamet Mälarsjukhuset, Arbetsterapi- och sjukgymnastikmottagning 1 Mälarsjukhuset, Paramedicin Sörmland, Region Sörmland

FÖRNYA MITT RECEPT

Om Neurorehabteamet Mälarsjukhuset, Arbetsterapi- och sjukgymnastikmottagning 1 Mälarsjukhuset, Paramedicin Sörmland, Region Sörmland

016 - 10 34 66

Välkommen till Neurorehabteamet på Mälarsjukhuset i Eskilstuna!
Vi bedriver rehabilitering i öppenvård på specialistnivå. I Neurorehabteamet arbetare arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kurator, logoped och neuropsykologer.
Vi vänder oss till personer med sjukdomar och skador i hjärnan och centrala nervsystemet. Den som vänder sig till oss kan t ex ha drabbats av en stroke, förvärvad hjärnskada eller ryggmärgsskada. Andra kontaktorsaker kan vara en kronisk neurologisk sjukdom som t ex MS, Parkinson, ALS eller muskeldystrofi.
Vår målgrupp är personer som bor i eget boende, är över 18 år, klarar att ta sig till oss på mottagningen och har behov av specialiserad neurologisk rehabilitering i team.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare, sjuksköterskor och psykologer, oavsett var du befinner dig och tid på dygnet. Få hjälp med professionell bedömning, behandling och recept eller remiss till vidare vård – inom bara några minuter.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Fakta

Telefon

016 - 10 34 66

Besöksadress
Mälarsjukhuset entré 10, Infart från Björnströmsgatan. - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Måndag - Fredag 08:00 - 16:00
Driftsform
Landsting/Region
Kategorier
Kuratorsverksamhet

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?