Neurorehabteamet Mälarsjukhuset, Arbetsterapi- och sjukgymnastikmottagning 1 Mälarsjukhuset, Paramedicin Sörmland, Region Sörmland

Mälarsjukhuset entré 10, Infart från Björnströmsgatan.

ANNONS

Neurorehabteamet Mälarsjukhuset, Arbetsterapi- och sjukgymnastikmottagning 1 Mälarsjukhuset, Paramedicin Sörmland, Region Sörmland

Välkommen till Neurorehabteamet på Mälarsjukhuset i Eskilstuna!
Vi bedriver rehabilitering i öppenvård på specialistnivå. I Neurorehabteamet arbetare arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kurator, logoped och neuropsykologer.
Vi vänder oss till personer med sjukdomar och skador i hjärnan och centrala nervsystemet. Den som vänder sig till oss kan t ex ha drabbats av en stroke, förvärvad hjärnskada eller ryggmärgsskada. Andra kontaktorsaker kan vara en kronisk neurologisk sjukdom som t ex MS, Parkinson, ALS eller muskeldystrofi.
Vår målgrupp är personer som bor i eget boende, är över 18 år, klarar att ta sig till oss på mottagningen och har behov av specialiserad neurologisk rehabilitering i team.

Informationen uppdaterades 16:20 - 24 apr, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.