4.17
(3)
Öppet idag från 08:00

Norberg vårdcentral

Borgvägen 3, Norberg

ANNONS

Norberg vårdcentral

Hos oss finner du en samlad kompetens bestående av olika yrkeskategorier. Det gör att vi kan erbjuda dig ett professionellt omhändertagande och gott bemötande. Dessutom har vi distriktssköterskor, diabetessköterska, spirometrisköterska, inkontinenssköterska, demenssköterska, arbetsterapeut, kurator, sjukgymnaster, barnmorska och distriktssköterska som har hand om barnhälsovården. Våra distrikts-/sjuksköterskor möter du i telefonen för råd och tidsbokning. De har även sin egen mottagning. Distrikts-/sjuksköterskorna ger råd vad gäller hälsa och livsstil. För dig som har diabetes, demens, inkontinens samt frågor om vaccinationer finns specialistutbildade distrikts-/sjuksköterskor som kan stötta dig. Vår kurator erbjuder stödsamtal/ och KBT behandling enskilt eller i grupp.

Informationen uppdaterades 09:02 - 24 nov, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Snittbetyg

4.17 / 5

Baserat på 3 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

3 apr, 2017 Eva skrev:

Ringer för få en tid till Dr och dom ska ringa upp. Tiden som ges hålls INTE. Ringer igen efter tiden har gått ut med ca 30 min får en ny tid 4 timmar senare. Få se om det funkar då? Det är inte första gången det här händer.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

12 apr, 2014 Inga-lill skrev:

Alltid glatt bemötande

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

11 apr, 2014 Susanne skrev:

Alltid lika glatt bemötande från början till slut.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.