5
(1)
Öppet måndag från 08:00

Vårdcentral Sälen

Centrumhuset Sälen By, Sälen

Vårdcentral Sälen

5
Om oss
Omdömen
Kontakt
Till oss kan du vända dig med frågor och problem som rör din hälsa. Här träffar du allmänläkare och distriktssköterskor som är specialister på att utreda och behandla våra vanligaste sjukdomar. Om du blir sjuk när vårdcentralen är stängd ska du i första hand kontakta 1177 Vårdguiden på telefon för vägledning.

Informationen uppdaterades 08:04 - 24 apr, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

12 aug, 2019 Lena H. skrev:

Jag blev tvungen att besöka vårdcentralen efter att ha halkat påväg ner från fjället. Efter röntgen på vårdcentralen så konstaterades att jag hade brutit fotleden på båda sidor. Detta hände på torsdag eftermiddag den 25/7. Jag blev så bra omhändertagen av vänlig o trevlig personal! De gipsade min fot och ordnade transport till Mora lasarett för operation. Stort tack till er!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta