5
(1)
Öppet i morgon från 00:00

Gynekologimottagning akut Malmö

Jan Waldenströms gata 47, Malmö

Gynekologimottagning akut Malmö

5
Om oss
Omdömen
Kontakt
Till oss kommer du som har akuta gynekologiska besvär och du som är gravid fram till vecka 22 och har akuta graviditetsrelaterade besvär. Till oss kommer även du som har utsatts för våldtäkt eller sexuellt övergrepp. Vi undersöker, tar prover och säkrar även spår. Om du har gynekologiska besvär och är i graviditetsvecka 22 eller senare, ringer du vårt mottagningsnummer för vidare hänvisning. Har du frågor kring sexuellt överförbara sjukdomar hänvisar vi dig till Hudmottagning Centrum för sexuell hälsa i Malmö.

Informationen uppdaterades 16:02 - 27 apr, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

7 feb, 2021 Christina S. skrev:

En av de bästa och trevligaste bemötande. Kände mig väl omhändertagen. Fick bra information om mitt tillstånd, alla resultat och behandling, även om det var sent på en söndag kväll. Tack till er alla, Klara, Nin och Tim!

Lokal och hygien
Information
Tillgänglighet
Vårdkvalitet

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Söndag : 00:00 - 00:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 07:30 - 15:30
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta