Öppet måndag från 09:00

Rosengårdskliniken, Malmö

Von Troils väg 8 A, Malmö

ANNONS

Rosengårdskliniken, Malmö

Välkommen till Rosengårdskliniken Hos oss finner ni god tillgänglighet med kompetenta, kunniga, engagerade och serviceinriktad personal som ger Er individuellt anpassad vård och alltid ett trevligt bemötande. Vi Erbjuder läkarmottagning med olika specialiteter inom invärtesmedicin, ortopedi, gynekologi, öron-näsa och hals samt allmänmedicin. Vår läkare har olika bakgrunder med olika erfarenheter. Vi har även psykolog, sjukgymnast och sjuksköterskor. Vi erbjuder även personal med olika språkkunskaper som kan vara underlättande för patienter med språksvårigheter.

Informationen uppdaterades 09:18 - 17 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 09:00 - 12:00
Måndag - Fredag : 13:00 - 17:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 09:00 - 12:00
Måndag - Fredag : 13:00 - 17:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.