5
(2)
Öppet, idag till 17:00

Lugnviks hälsocentral, Östersund

Midvägen 4,831 51 Östersund

ANNONS

Lugnviks hälsocentral, Östersund

Hälsocentralen Lugnvik finner du ett par km från Östersunds centrum.

Informationen uppdaterades 08:03 - 16 okt, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 2 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

3 maj, 2019 Karin U. skrev:

Jag har varit patient på denna HC i många många år och har mest träffat den underbara Olof Englund. Har även träffat andra läkare och sjuksköterskor och dom är alla fantastiska! Det bemötande man får när man är lite svag och skör är precis vad man behöver. Rosor till alla på Lugnviks HC!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

29 jan, 2019 T..r skrev:

Jag skulle så gärna vilja att det jag nu säger kommer till den här läkarens chef och följer med henne vidare i arbetslivet. Jag har stora förkylningsbesvär och fick idag 29/1 tid på "Lättakuten". Vill inte lämna ut uppgifter om henne eller mig själv men tänker att det med den informationen jag nu gett borde kunna spåra fram till henne. Jag har relativt lång och bred yrkeserfarenhet och anser att den här läkaren gjorde allting fantastiskt! Allt från lagom mycket ögonkontakt, lagom beskrivande, bra i sitt bemötande med kollegor, lyhörd, professionell, kompetent och till och med kallpratade på ett lagom och bra sätt. Jag kan säkert utveckla det ännu mer men genom mina alla år av kontakter inom vården, den bästa, någonsin!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag : 08:15 - 11:30 ,13:00-13:30
Tisdag - Fredag : 08:15 - 11:30 ,13:00-14:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.