Tryggakliniken Kristianstad logo

Tryggakliniken Kristianstad

Välkommen till TryggaKliniken Kristianstad. Vi är en vårdcentral som tar hand om dig oavsett om det gäller små akuta bekymmer eller mer avancerad uppföljningar efter sjukhusvård. På plats erbjuder vi läkare, diabetes-, astma-, & distriktssköterskor, fysioterapeuter, samtalsterapeuter, arbetsterapeuter och undersköterskor till ditt förfogande. Vi arbetar aktivt för att du skall få en tillgänglig och högkvalitativ vård.

Informationen uppdaterades 10:20 - 2 jan, 2025

Här kan du se omdömen som Tryggakliniken Kristianstad har fått i Nationella Patientenkäten.

Bokad provtagning
Bokad provtagning

Allmänmedicin, Vårdcentral (BT), Vaccination mot covid-19

TryggaKliniken Kristianstad erbjuder ett varmt och professionellt bemötande av majoriteten av deras personal. Patienter uppskattar de ljusa och fräscha lokalerna samt den tillgängliga servicen. Dock upplever flera att det kan vara svårt att boka tid per telefon och att bemötandet ibland är oförskämt. Det finns också fall av felbedömningar och komplikationer vid receptförnyelse. Sammantaget är kliniken lämplig för allmänvård och akut vård, särskilt för äldre patienter som prioriterar vänligt bemötande.
Trevlig personal
Ljusa, fräscha lokaler
Tillgänglig telefontid
Felbedömning av vård
Komplicerat receptförnyelse
Allmänvård, akut vård, äldre patienter
*Sammanfattat från Nationell patientenkät (58), Google (36), Hitta (4) & Facebook (2).

1.9
1.8
Iwona M.
16 dec, 2024
Går inte komma i kontakt, går inte boka tid
Carola A.
16 feb, 2024
Otroligt nonchalant bemötande av läkaren (ägaren). Om du springer en mil så slipper du högt blodtryck.... Är 163 cm och väger ca 60 kg. Helt okänslig/ointresserad och står och tänker på annat.