Öppet måndag från 08:00

Minnesmottagning Hudiksvall

Kungsgatan 33,824 43 Hudiksvall

Minnesmottagning Hudiksvall

Om oss
Omdömen
Kontakt
Minnesmottagningen utreder minnesnedsättning och andra kognitiva svårigheter för att undersöka om det finns en underliggande demenssjukdom. Inför en bedömning på minnesmottagningen ska en demensutredning och hjärnröntgen ha genomförts på hälsocentral och remiss skickats in av läkare. Patienten kan även skriva en egen vårdbegäran men demensutredning och hjärnröntgen ska även där vara gjord innan utredning på minnesmottagning kan ske.

Telefonrådgivning alla vardagar 8.00-16.30 men kan vara upptagna med patientbesök. När mottagningen är obemannad eller har patientbesök kopplas samtalet till minnesmottagningen i Gävle.

Utredningen baseras på samtal med patient, kognitiv testning, anhörigintervju och eventuell kompletterande provtagning.

Vi arbetar också rådgivande och kan stödja läkare och omvårdnadspersonal på till exempel vård- och omsorgsboenden. Vår arbetsterapeut kan hjälpa till med information kring de aktuella hjälpmedel som finns vid minnessvårigheter.

Informationen uppdaterades 09:30 - 16 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:30

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:30
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta