Öppet måndag från 08:00

Hemdal Fysioterapimottagning

Västmanlands sjukhus, Västerås

ANNONS

Hemdal Fysioterapimottagning

Hos oss kan du få hjälp med besvär som påverkar din rörelseförmåga. Vi arbetar med att förebygga, undersöka och behandla smärttillstånd och andra funktionsnedsättningar. Efter bedömning planerar vi åtgärder tillsammans med dig. Vi arbetar bl.a. med metoder som ortopedisk manuell terapi, akupunktur och beteendemedicin. Vi behandlar yrsel/balansrubbningar och KOL. Hos oss finns även möjlighet att delta i artrosskola enligt BOA-konceptet. Rehabiliteringsträning bedrivs i egen träningslokal. För att boka tid ring 021-17 30 90

Informationen uppdaterades 09:04 - 7 nov, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:15
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.