4.25
(1)
Öppet idag från 08:00

Hemdal vårdcentral

Västmanlands sjukhus Västerås, Västerås

ANNONS

Hemdal vårdcentral

Välkommen till Hemdal vårdcentral. Hos oss finns familjeläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, barnavårdscentral, mödravårdscentral/barnmorskemottagning och rehabiliteringsverksamhet (fysioterapeuter, arbetsterapeut och kurator/psykoterapeut) under samma tak. Vi kan även erbjuda bokad tid till en dietist för kostrådgivning. Vi erbjuder en trygg och väl fungerade vårdcentral, där alla professioner är samlade under ett tak. Förutom sjukvård så erbjuder vi hälsoförebyggande råd och egenvårdsråd. Vi erbjuder stöd vid övervikt, motionsråd, recept på fysisk aktivitet och stresshantrering All provtagning på vårt laboratorium sker via tidsbokning. För att boka tid ring 021-17 40 30 (call-back). Behöver du boka, omboka eller avboka din tid? Gör det när det passar dig genom att logga in i e-tjänsterna här på 1177.se Verksamhetschef Petra Elmqvist Melin E-postadress: petra.elmqvist.melin@regionvastmanland.se

Informationen uppdaterades 09:02 - 24 nov, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Snittbetyg

4.25 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

15 maj, 2020 Lasse K. skrev:

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 16:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.