Öppet idag från 08:00

Viksäng Fysioterapimottagning

Kaserngatan 12, Västerås

ANNONS

Viksäng Fysioterapimottagning

På Kraftkällan arbetar vi med att förebygga och behandla funktionsstörningar och smärttillstånd i enlighet med vetenskap och beprövad erfarenhet. Det kan röra sig om exempelvis: - besvär med rygg/nacke, leder och muskler - yrsel och balansrubbningar - problem under och efter graviditet - stressrelaterade problem - astma och KOL - övervikt - neurologiska besvär, exempelvis i samband med stroke, MS eller Parkinson Vi har hög kompetens med mångårig klinisk erfarenhet och vidareutbildning inom bland annat McKenzie (MDT-examen), manuell terapi (OMT steg 2), akupunktur, medicinsk träningsterapi, idrottsmedicin, avspänning, astma/KOL samt yrsel och balansrubbningar. Vi har ett välutrustat gym. När du kommer till oss gör vi en grundlig undersökning och tillsammans lägger vi upp en aktiv behandling, vilket innebär att du som patient är delaktig och tar eget ansvar. Vi har ett nära samarbete med läkare och övrig personal på Viksäng-Irsta vårdcentral.

Informationen uppdaterades 09:03 - 7 nov, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag : 08:00 - 16:30
Fredag : 08:00 - 14:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 08:30 telsvar i övrigt
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.