5
(1)

Avdelning 85, Västmanlands sjukhus Västerås

Västmanlands sjukhus Västerås, Västerås

ANNONS

Avdelning 85, Västmanlands sjukhus Västerås

Avdelning 85 är en gynekologisk vårdavdelning som består av 18 vårdplatser för inneliggande patienter. Avdelningen är inriktad mot allmän gynekologi, onkologi (cancersjukdomar) samt gravida kvinnor med komplikationer. Patienterna kommer till avdelningen via väntelistan för planerade operationer eller via akutmottagningen. Avdelning 85 har också en dagvårdsavdelning. Där vårdas kvinnor före och efter polikliniska gynekologiska operationer. Här får också kvinnor med gynekologisk cancersjukdom sin behandling.

Informationen uppdaterades 17:02 - 13 nov, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

6 sep, 2017 Jannice skrev:

Fantastisk personal som hela tiden gjorde sitt allra bästa för att göra en jobbig stund enklare att hantera. Hela tiden glada och trevliga, jag kan inte nog understryka vilken otrolig personal avd. 85 har. Var rädda om dem!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.