Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Uppvakningsavdelning, Västmanlands sjukhus Västerås

Om Uppvakningsavdelning, Västmanlands sjukhus Västerås

021 - 17 38 58

Till postoperativa avdelningen/uppvakningsavdelningen (UVA) kommer du när din operation är klar. På uppvakningsavdelningen observeras du med fokus på andning, cirkulation och smärta som behandlas vid behov. Hos oss vårdas både planerade och akut opererade patienter. Vårdtiden på uppvakningsavdelningen kan variera beroende på ingreppets art från en timme upp till ett dygn. Uppvakningsavdelningen är indelad i tre enheter. UVA 1 vårdar planerade och akut opererade patienter dagtid. UVA 2 vårdar planerade och akut opererade patienter dygnet runt. UVA 3 vårdar patienter som genomgått dagkirurgisk operation. Du kan även vårdas på UVA före en operation vid förberedande behandling som t ex epiduralbedövning och blockad i smärtstillande syfte. Uppvakningsavdelningen är bemannad med sjuksköterskor och undersköterskor. Anestesiläkare har det övergripande ansvaret för patienterna i samråd med patientansvarig operatör/läkare.

ANNONS. Min Doktor - Läkarbesök i mobilen

Träffa en läkare redan nu!

Min Doktor är Sveriges största vårdcentral på nätet och vi har öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Vi erbjuder läkarbesök och konsultationer med barnmorska när och var det passar dig. Våra läkare ställer diagnos, skriver remisser och recept, direkt i din mobil. Precis som på alla vårdcentraler är det kostnadsfritt för barn och högkostnadsskydd gäller.
Läs mer om Min Doktor

Träffa Min Doktor direkt på nätet

Fakta

Telefon
021 - 17 38 58 Växelnummer
021 - 17 30 00
Besöksadress
Västmanlands sjukhus Västerås, Västerås - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Ej angivet
Besökstider för anhöriga
  • Ej angivet
Besöksregler
Vi kan inte erbjuda besök till närstående men det går att ringa oss dygnet runt. För föräldrar till barn finns ett väntrum.
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?