Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Uppvakningsavdelning, Västmanlands sjukhus Västerås

FÖRNYA MITT RECEPT

Om Uppvakningsavdelning, Västmanlands sjukhus Västerås

021 - 17 38 58

Till postoperativa avdelningen/uppvakningsavdelningen (UVA) kommer du när din operation är klar. På uppvakningsavdelningen observeras du med fokus på andning, cirkulation och smärta som behandlas vid behov. Hos oss vårdas både planerade och akut opererade patienter. Vårdtiden på uppvakningsavdelningen kan variera beroende på ingreppets art från en timme upp till ett dygn. Uppvakningsavdelningen är indelad i tre enheter. UVA 1 vårdar planerade och akut opererade patienter dagtid. UVA 2 vårdar planerade och akut opererade patienter dygnet runt. UVA 3 vårdar patienter som genomgått dagkirurgisk operation. Du kan även vårdas på UVA före en operation vid förberedande behandling som t ex epiduralbedövning och blockad i smärtstillande syfte. Uppvakningsavdelningen är bemannad med sjuksköterskor och undersköterskor. Anestesiläkare har det övergripande ansvaret för patienterna i samråd med patientansvarig operatör/läkare.

ANNONS. KRY – Trygg vård i mobilen

KRY banar väg för framtidens vård

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Få hjälp med professionell bedömning och behandling samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård.

Få hjälp av KRY via video direkt i mobilen

Fakta

Telefon

021 - 17 38 58

Växelnummer:
021 - 17 30 00
Besöksadress
Västmanlands sjukhus Västerås, Västerås - visa på karta
Telefontider
  • Ej angivet
Öppettider
  • Ej angivet
Besökstider för anhöriga
  • Ej angivet
Besöksregler
Vi kan inte erbjuda besök till närstående men det går att ringa oss dygnet runt. För föräldrar till barn finns ett väntrum.
Driftsform
Landsting/Region

Omdömen


Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?


Läs mer om Vården.se

Stämmer inte informationen?