1.62
(4)
Öppet, idag till 17:00

Vårdcentralen Visby Norr

Brömsebroväg 8,VISBY

Vårdcentralen Visby Norr

1.62
Om oss
Omdömen
Kontakt
Vår drop-in-mottagning är stängd Vårdcentralerna på Gotland stänger drop in-mottagningarna från och med den 16 mars. I enlighet med nationella riktlinjer vill vi uppmana dig att stanna hemma om du är sjuk. Om du har symptom på luftvägsinfektion, även lindriga, ta kontakt med oss eller 1177 för rådgivning. Vi bedömer om du behöver vård eller provtagning och guidar dig i så fall vart du skall bege dig. Om du redan har en bokad tid Angående din planerade kontakt med sjukvården och i enlighet med nationella riktlinjer vill vi uppmana dig att stanna hemma om du är sjuk. Om du har symptom på luftvägsinfektion, även lindriga, vill vi att du tar kontakt med den vårdinrättning du är bokad till. Vi vill också uppmärksamma dig på att vi kan behöva boka om ditt besök med kort varsel. Behöver du råd eller har frågor om din infektion - kontakta 1177! Enhetschef Ingela Fungbrant

Informationen uppdaterades 10:55 - 4 jun, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Snittbetyg

1.62 / 5

Baserat på 4 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

8 jun, 2021 Helen H. skrev:

Det går inte att få läkartid, ingen rehabkordinator eller kurator. Enbart hyrläkare som inte kan hjälpa till med intyg eller återkopplingar.

Information
Lokal och hygien
Tillgänglighet
Vårdkvalitet

4 maj, 2021 Eva M. skrev:

Jag har fullmakt för min mor angående mediciner och skall sköta hennes dialog med läkare SSK osv och varje gång som jag har bett att bli uppringd så ringer min mor som inte förstår och inte kan redogöra för läkare och annan personal så ringer dom ändå upp henne. Har försökt att nå verksamhetschef för uppföljning och få veta vart problemet ligger men inte fått något återkopplat. Tycker ni skall satsa på utbildning av er personal som sitter i telefonrådgivning.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

7 feb, 2020 Ami M. skrev:

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

22 nov, 2019 marianne m. skrev:

det är mycket svårt för oss äldre utan dator och utan mobil, att förstå, ringa och boka tid, det måste bli bättre. Det är idag rätt så svårt att komma fram tyvärr. För mig som har färdtjänst så måste jag betala 130 kr dit och 130 kr hem, bara för ett enkelt samtal på vårdcentral.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag - Torsdag : 06:30 - 15:30
Fredag : 06:30 - 15:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta