1
(1)
Öppet, idag till 17:00

Vårdcentralen Hemse, Gotland

Hagagatan 30,HEMSE

Vårdcentralen Hemse, Gotland

Om oss
Omdömen
Kontakt
Välkommen till Hemse vårdcentral på södra Gotland, belägen ca fem mil söder om Visby. Vi som arbetar här är en styrka på drygt 30 medarbetare med cirka 10 000 listade patienter. Vi arbetar i tvärprofessionella team för att stärka kontinuitet samt patientsäkerhet. Teamen är bla inom blodtryck, hjärtsvikt, diabetes, sår, psykosocialt team, astma/ KOL, äldreteam, levnadsvanor. Vi arbetar förebyggande och har ett hälsorum som du kan nyttja de tider vårdcentralen är öppen. Vi erbjuder hjälp med tobaksavvänjning. Vi har planerad, uppsökande samt akut verksamhet. Vi har flertal skolor/ informationsträffar som du kan läsa om på vårt instagramkonto @viarhemsevårdcentral. Vi arbetar ständigt för att förbättra patientkontinuiteten, därför har de patienter som inte har en namngiven listad läkare istället en namngiven listad sjuksköterska. Verksamhetschef är Ann Hovland-Tånneryd. Personalen på Hemse Vårdcentral

Informationen uppdaterades 09:02 - 25 feb, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Snittbetyg

1 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

2 maj, 2021 Linda R. skrev:

Värsta vårdcentralen oavsett var i Sverige man är. Arrogant personal från "topp till tå", okunniga, otrevliga och helt utan empati.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 06:30 - 15:30
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta