Öppet i morgon från 07:15

Vårdcentralen Gnesta, Gnesta

Nygatan 29, Gnesta

ANNONS

Vårdcentralen Gnesta, Gnesta

Du hittar oss med vårdcentralens utbud på Nygatan 29 i Gnesta. Vi har ett komplett laboratorium med drop-in-tider alla vardagar (se nedan). För våra yngsta patienter har vi barnavårdscentral, BVC, på familjecentralen som ligger på samma adress.
Vi har rehabteam och livsstilsmottagning. Vi kan hjälpa till med hälsofrämjande åtgärder gällande kost, motion, stress, sömn samt att sluta röka. Rehabteamet erbjuder gruppverksamhet som medicinsk yoga, mindfulness, stresshantering, aktivitetsbalans, artrosskola, träningsgrupper och paraffingrupp för händer.
Vi vill göra det lättare för dig att ha kontakt med oss när du behöver det och vi erbjuder därför digitala tjänster. Hos oss erbjuder alla professioner virtuella besök. Vi erbjuder även internetbaserad KBT-behandling.

Informationen uppdaterades 16:02 - 19 aug, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 07:15 - 17:00

Telefontider

Måndag - Fredag : 07:00 - 17:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.