5
(3)
Öppet, idag till 23:59

Förlossningsavdelning

Blekingesjukhuset, Akutvägen, byggnad 40, plan 6, Karlskrona

ANNONS

Förlossningsavdelning

Varje år hjälper Blekingesjukhusets förlossningsavdelning omkring 1 600 barn till världen. Vi har rutin och ett stort medicinskt kunnande som är tryggt att luta sig mot. Vid förlossningen finns ett team som hjälper er som blivande föräldrar. Teamet består av barnmorska och undersköterska. Förlossningsläkare, narkosläkare, barnläkare och övrig personal på barnkliniken finns tillgänglig dygnet runt. Vi har vårdplatser för den som behöver vård före förlossningen och välutrustade förlossningsrum som används när det är dags att föda. Vi har ett nära samarbete med kvinnohälsovårdsmottagningarna i länet. Det ger en god kontinuitet och trygghet för dig som blivande förälder. Mottagningsverksamheten har flyttat till egna lokaler. Specialistmottagningen för gravida tar nu emot telefonsamtal till förlossningen dagtid. Det är också där vi tar hand om ultraljud, bedömningar, telefonrådgivning och förlossningsrädsla (Ofeliamottagningen).

Informationen uppdaterades 17:39 - 3 dec, 2020

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Logga - Kry

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Stämmer inte informationen?

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 3 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

26 mar, 2018 Kajsa skrev:

Otroligt kompetent och empatisk personal. Ringde på grund av minskade fosterrörelser och fick komma in på en undersökning direkt. Blev bemött av människor som förstod min oro och tyckte att det var bra att jag åkte in. Ofta känner man sig mest ivägen inom sjukvården, har aldrig känt mig så välkommen som på förlossningsavdelningen.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

18 nov, 2015 Violjeta skrev:

Jag är väldigt nöjd med all information och hjälp som jag fick under förlossningen. Hade inte velat ändra på något. Kändes väldigt tryggt att få födda hos er. Ett stort tack till barnmorskan Gun-Marie för allt! Jag är glad att vi fick dig som förlöste vår fina son :-D

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

22 dec, 2014 Fadi skrev:

Mycket bra service och uppskattning av människor

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Söndag : 00:00 - 23:59

Telefontider

Tisdag : 20:00 - 21:00 73 46 44, visning
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.