5
(2)

BVC JohannesVården - VC och BVC, Tynnered

Trollbärsvägen 16 A, 426 55, Västra Frölunda

BVC JohannesVården - VC och BVC, Tynnered

5
Om oss
Omdömen
Kontakt
Vi finns i Tynnered. I en anda, byggd på god människosyn, respekt och omsorg, vill vi erbjuda lättillgänglig hälso- och sjukvård av hög kvalité. Vi har distriktsläkare, distriktssköterska, diabetes- och astmasköterska, psykolog, barnsjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnaster. Vi har också tilläggsuppdrag för arbete med Ungas Psykiska Hälsa. Vi gör hembesök i mån av behov. Det går också att komma till oss för hälsokontroller och vaccinationer. Vi har öppet varje vardag kl 8-17, med drop in till läkare och sjuksköterska dagligen 8-11. Onsdagar öppnar vi kl 07, (men inte under veckorna 26-33).Genom vår digitala mottagning MittPTJ kommer du lätt i kontakt med oss. Information finns på hemsidan. Jourmottagning har vi i samarbete med Alléjouren, Södra Allégatan 6 (Axesshuset) vardagar kl 17-22 samt lördagar och helgdagar 10-16.

Informationen uppdaterades 17:02 - 23 jun, 2021

ANNONS. Kry – Trygg vård i mobilen

Trygg vård för hela familjen.

Med patienten i fokus arbetar Kry för en god och trygg vård för alla. Hos Kry får du hjälp dygnet runt i appen eller på någon av våra vårdcentraler om du behöver en fysisk undersökning. Träffa legitimerade läkare, sjuksköterskor och psykologer i mobilen – var du än befinner dig. Få hjälp med professionell bedömning, behandling, recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård vid behov.

Ladda ned KRY till din mobil eller surfplatta idag.

Är du vårdgivare och vill synas på Vården.se?

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 2 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

16 jun, 2014 Kristina skrev:

Bra VC med trevligt och professionellt bemötande och tid samma eftermiddag.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

19 mar, 2014 Karim skrev:

Man blir alltid vänligt bemött, oftast inte speciellt lång väntetid, och man bemödar sig om varje individ på ett fint sätt!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta